Бившата жена на шеф Манчев му спретна страшен номер...

Бившата жена на шеф Манчев му спретна страшен номер...

Бившата жена на шеф Иван Манчев - Марина определено показва, че не е страдала дълго за него след раздялата. Това, което красивата брюнетка прави в момента, със сигурност е ход, който кулинарният гуру едва ли е очаквал.

След като шеф Манчев заряза жена си заради по-младата Цветомила, която го дари със син преди едва три месеца, ето, че тя също не си е губила времето в излишни самосъжаления или депресивни състояния. Даже напротив...

Шеф Манчев заряза младата любовница и си хвана друга!

Красивата Марина отскоро е влюбена като ученичка в симпатичен и добре сложен мъж, с когото изживява бурен романс, пише "Галерия". Даже приятелите й се удивяват колко се е подмладила и разхубавила напоследък.

Любопитна подробност в цялата ситуацията е, че дори и децата й от Иван Манчев - 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория, одобряват новия й приятел и даже нямат нищо против да делят една къща с него.

Шеф Манчев се завръща с нови кошмари...

Припомняме, че Иван Манчев и съпругата му Марина се разведоха официално през август тази година, но никога не са разваляли отношенията си и днес те са повече от прекрасн.

Двамата не са се карали за нищо, нито са водили тежки съдебни битки. Манчев й остави луксозен семеен апартамент, в който преди три години наля цяло състояние./show.blitz.bg

Коментирай

непознат

непознат 11.02.2021 8:20

Тоя Манчев е голям тъпанар. Защо постоянно ни занимавате с него. Върти го главата. Шопара такъв.