logo

Бившата на Юксел Кадриев с изненадващи признания за развода им...

Бившата на Юксел Кадриев с изненадващи признания за развода им...

Бонка Георгиева и Юксел Кадриев са разведени от години, но въпреки времето бившата половинка на тв водещия запази мълчание за подробностите.

Днес оперната певица вече не е на сцената, но е по-щастлива отвсякога в прегръдките на новия си съпруг Янош Ласло, с когото живеят в Сърбия.

Музиката пак е в живота й, но само за разнообразие, а вместо това Бонка е превърнала хобите си в професия и се е посветила на кинологията.

Неотдавна блондинката разкри истината около битката за родителските права над дъщеря им и отбелязва, че няма съдебно решение според което те да са присъдени на Кадриев, пише "Галерия".


"Ние се разведохме  по взимно съгласие и родителски права имаме и двамата. Той се опита да ами ги отнеме през 2011 г., но не успя. Много ми помогнаха тогава медиите, оттогава мога да се виждам с детето си без проблем”, споделя пред изданието Бонка.

Към днешна дата дъщеря й Габриела живее в София с баща си и двете се чуват всеки ден и се разбират чудесно. "С бившия ми съпруг сме в добри отношения заради дъщеря ни”, отсича Георгиева./show.blitz.bg

Коментирай

Лили

Лили 14.04.2020 19:14

И какви бяха тези "изненадващи признания за развода им..."??? Защо лъжете хората с глупави, лъжливи заглавия? Не сте журналисти, кой ли ще ви чете, ако не пишете ЛЪЖЛИВИ заглавия?

ЗРИТЕЛ

ЗРИТЕЛ 16.04.2020 9:07

Хайде, тази се скъса да ходи потелевизиите и да се оплаква от него. Изкара на показ отношенията им, очерни го, а сего по взаимно съгласие...Глупачка, какъвто и да е, е баща на детето и.