logo

Бившата на Хекимян му нанесла жесток удар СНИМКА

Бившата на Хекимян му нанесла жесток удар СНИМКА

На Антон Хекимян може и да му върви в кариерата, но в личния живот много изостава. Откакто се раздели с красивата си колежка Василена Гръбчева, новият шеф в bTV е пълно фиаско на любовния фронт.

Според информации, тиражирани в публичното пространство, Василена Гръбчева, която в момента цъфти от любов до новия си любим д-р Асен Цеков, зарязала Хекимян на бензиностанция, въпреки че двамата преди това бяха сгодени. 

Потрес! Хекимян стана за смях, боцка се с... СНИМКА

Припомняме, че преди половин година Василена и Асен станаха родители и към днешна дата са щастливо и сплотено семейство.

Хекимян му отпусна края, похарчи спестяванията си за...

"Това е Асен Цеков, избран за млад лекар на годината и моторист. Той е човекът до мен. Отидох един ден да правя материал за благотворителна кауза и го срещнах на бензиностанция. Видяхме се по работа, а две седмици по-късно вече живеехме заедно", признава Василена в едно интервю./show.blitz.bg

Коментирай

Даря

Даря 07.01.2021 11:22

Няма да се забави ,ще се раздели и с доктора !

SARDIT

SARDIT 07.01.2021 17:04

Не мога да разбера, защо постоянно занимавате хората с клюкарски истории -- какво ни интересува личните проблеми на Хекимян и историята му с бившата му приятелка !! Стара история, а тя вече има семейство и дете !!! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ СТАРИ КЛЮКАРСКИ ИСТОРИИ !!!

Мян

Мян 08.01.2021 15:39

Антончо е гей, той жъне успехи на задните фронтове !!!

абе,

абе, 08.01.2021 17:55

Това са минали и забравени работи.Престанете да свързвате непрекъснато Хекимян с някаква си Василена,както и Венелин Петков с Гена Трайкова.Грозно е.Излишно е.

Пфф

Пфф 09.01.2021 1:43

Васи и Асен които са невероятни хора, ги оставете намира! Асен е невероятен лекар и човек, Василена е невероятен журналист и човек!