Бившата на Джизъса разкри доста интимен момент и каза защо не е заченала от него

Бившата на Джизъса разкри доста интимен момент и каза защо не е заченала от него

Полина Спасова, която е сред множеството бройки на Благой Георгиев, но едва втората му съпруга, отново е щастлива, но с друг мъж. Поли не крие, че отново е влюбена.

Брюнетката този път си е избрала мъж на своите години. Той е по-млад и по-атлетичен от Джизъса, но също има немалко татуировки по тялото си. Името му е Симеон.

Връщайки се към краткия си брак с Благо, Полина не го определя като грешка, а като урок, който я е направил по-мъдра в избора на мъже занапред. Тя е благодарна на Господ, че не е забременяла от бившия футболист, защото тогава щеше да е в незавидната ситуация на Христина, Есмер и Златка, които отглеждат децата си сами, пише Crimesbg.com.

„Много съм щастлива, че нямам дете от него. Никога не съм искала, но той искаше. Не му позволих и се оказах права“, споделя Поли.

Тя напусна Джизъса без никакви обяснения. Счита се, че причината е флиртът му с Татяна в „Сървайвър“, което обаче изглежда доста хиперболизирано. Най-вероятно го е хванала и в други опити за кръшкане.

Към днешна дата Благо също е с нова изгора. Това е дъщерята на рапъра – сводник Ванко1, която се казва Ивана и отново е доста по-млада от бившия национал./show.blitz.bg