Биляна Йотовска зашемети от Сейшелите СНИМКИ 18+

Биляна Йотовска зашемети от Сейшелите СНИМКИ 18+

Фитнес моделът Биляна Йотовска пак спря дъха от социалните мрежи. И да - отново с перфектната си фигура и безкраен сексапил, който пръска щедро на много екзотичен плаж.

В момента красавицата е на романтична семейна почивка на Сейшелите. А кадрите, които публикува тези дни в профила си в социалните мрежи, са просто зашеметяващи - и откъм гледка, и откъм пропорции.

Биляна Йотовска и мъжът й се награбиха в басейна СНИМКА 18+

"Да си в хармония със себе си е най-важното. Само така ще успееш да се отдадеш на моментите и да бъдеш истински щастлив", пише Биляна в профила си и провокира последователите си да се замислят за важните неща.

Биляна Йотовска пак изпоти мрежата с тези СНИМКИ 18+

Моделката тренира редовно във фитнес залата и както е повече от видно - ефекта от усилията й са невероятен. Йотовска обаче, много внимава и как се храни и не допуска вредни продукти в менюто си. А покрай нея такава желязна хранителна дисциплина имат и мъжът й Митко Димитров, както и малката им дъщеричка Никол. 

Йотовска се показа чисто гола на плажа, а върху гърдите й... СНИМКИ 18+

Тримата са отседнали на главния остров на държавата Махе, чиито живописни гледки оставят без дъх посетителите./show.blitz.bg

Коментирай

Охнабатко

Охнабатко 07.07.2020 13:19

Тая ще я изкъртя от ибанье ако я хвана и ще я лижа по путето и дупето