logo

Биляна Йотовска спря дъха на чужденец

Биляна Йотовска спря дъха на чужденец

Откакто е на семейна почивка на Филипините, за която вече ви информирахме, Биляна Йотовска просто не спира да ръси сексапил, който споделя щедро и в социалните мрежи. Фитнес иконата се наслаждава максимално на екзотиката в компанията на любимия си мъж и дъщеричката им, но както изглежда това изобщо не пречи списъка й с ухажори да става все по-дълъг.

Въпреки че съпругът на красавицата – Митко Димитров, (който с мускулестата си фигура също често събира женските погледи по плажа), да е почти винаги около нея, Биляна е обект на много апетити на Филипините. Един от ухажорите й, например, започнал да следи кога фитнес иконата слиза на плажа, където всяка сутрин по традиция прави тренировката си, за да я снима тайно с телефона си, докато извива атлетична снага на пясъка.

Разбира се, никой не би си и помислил да притесни лично Биляна, особено при вида на мъжа до нея. За нейно щастие любимият й Митко Димитров не е от тези, които демонстрират ревността си, дори и да я имат, а и както неведнъж е казвал – доверието му към Биляна е толкова сериозно и изпитано във времето, че нищо и никой не е в състояние да промени това.

Наскоро красавицата публикува поредният уникален плажен фотос от дългата почивка на остров Палаван, който привлече сериозно почитателите й. И не пропусна да поясни, че това е „един от най-красивите плажове и лагуни”.

„Места които не могат да се опишат с думи и нямат нужда от филтър! Сега разбирам защо плажовете на този красив остров водят всички класации за най-красиви плажове в света!”, добавя още Йотовска, която наскоро видяхме за първи път с натурално къдрава коса именно на Филипините.

 

Коментирай

азз

азз 19.01.2019 1:39

местя го.