logo

Биляна Йотовска шашна с визия на Филипините

Биляна Йотовска шашна с визия на Филипините

Фитнес иконата Биляна Йотовска шашна с променена визия от Филипините. Там тя е на почивка заедно със семейството си и определено експериментира с външния си вид.

Вместо с обичайната дълга права коса, с която сме свикнали да я виждаме, Биляна се показа с небрежно пусната и къдрава коса и успя да смае за нула време феновете си.

„Мога да живея така завинаги. Къдрава коса, не ми пука!”, написа красавицата в личния си фейсбук профил и може би очакваше най-различни коментари под фотоса си. За нейна изненада обаче, почитателите й не само, че одобриха новата промяна, но и я насърчиха да остане така и след като приключи екзотичната й почивка, защото много й отива.

„Май по-красива не си била никога”, гласи един от коментарите. А в друг се казва: „С къдрава коса ти е по-хубаво”, както и „Според мен не трябва да я оформящ тази твоята коса къдрава си като бебе сладко”.

Вероятно Йотовска вече се замисля и за по-дългосрочна промяна във визията предвид тежестта на одобрителните възгласи.

От Филипините почти всеки ден тя пуска коя от коя по-съблазнителни снимки, но не пропуска да подчертае, че въпреки уникалната екзотика, която предразполага към глезотии и разпускане, не е пропуснала нито веднъж обичайната си тренировка.

Коментирай

fuckoff

fuckoff 14.01.2019 16:15

ха ха..... Филипините, друг път......пред тапета в панелката в Люлин и яко фoтошоп..... селска пача и тъпа къдрава овца....

Росин

Росин 14.01.2019 21:16

Айде нема нужда толко да ни шашка. И ние сме били там и сме виждали доста по- красиви от нея. Пък се и любили по- нежни от нея. Така Че!!!!

Перчева

Перчева 14.01.2019 21:52

Благородно й завиждам за упоритостта. Заслужила си е почивката. Супер си! Желая ти успех!

Балкан

Балкан 14.01.2019 23:46

И...к,во Росин,има малко мъжки хормони,а?