"Бейби бум": Родни звезди издуват корема една след друга

"Бейби бум": Родни звезди издуват корема една след друга

Истински "бейби бум" наблюдаваме пред тази 2019 година. Голяма част от родните випове решиха да станат родители - някои очаквано, други пък шокираха с тази новина. 

Явно родните звезди се умориха от излишната суета и известност, затова решиха да свият гнезно и да създадат поколение след себе си. А тепърва се чува и за нови кандидат-родители. 

Крак поведе Антония Петрова - Батинкова, която най-накрая се осмели да мине в отбора на майките. Тя роди момче навръх имения си ден на 17 януари, което със съпруга й кръстиха Благовест. Антония Петрова разкри, че цялата ѝ бременност е била лека и безпроблемна, изпълнена с пътувания и страхотни емоции.

Няколко дни по-късно, на 30 януари, най-обсъжданата светска двойка - Даниел Петканов и Александра Богданска, също станаха родители на момче. Те кръстиха наследника си Габриел и вече го направиха истинска звезда в социалните мрежи. Бебето често рекламира бебешки пособия, за което получава пари. 

В края на февруари Светлана Василева дари Християн Гущеров с момиче. Бебето обаче се появи по-рано от очакваното и се наложи да бъде поставено в кувьоз под специално наблдение. За радост на всички, малката принцеса се оказа корава и успя да се пребори за живот. Гордите родители й дадоха двойното име Анелия-Добромира. 

Февруари проплака още едно звездно бебе - това на сексоложката Наталия Кобилкина. Двамата с таткото Такис избраха да го кръстят Филип. Наталия се консултирала с астролози и те й казали най-подходящия ден и час – 27 февруари в 16:50 часа, за да е лидер и артистична личност. 

На 12 април и певицата Поли Генова се гмурна в дебрите на майчинството с първородния си син Даниел. Бащата на сина й, Джоузеф Шардън се занимава с музика и работи като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио, но любовта между тях пламва 1 година по-късно на същото събитие. 

Алекс Раева пък хвана псоледния влак и успя да изпита какво е чувството да станеш родител малко преди да навърши 40 години. Името е избрано преди да се роди момиченцето - Леа на баща й Илия, когото загуби през 2017 г.  След нея майка стана и Йоанна Драгнева. Тя кръсти дъщеря си Анн Мари, а баща е записан Мирослав Димитров, който доби популярност около риалити сериала "София - Ден и нощ".

Бум на бащи има в поп и рап гилдията. Криско и Тото от "СкандаУ" изпитаха бащинското чувство в един и същ ден - 21 септември. Изпълнителят на "Почивни дни" и приятелката му Цвети пазят в пълна тайна пола и името на своя наследник. Тото пък призна, че е мъжки татко и бебето е кръстено Доминик. 

Навръх годишнината от сватбата си - 23 септември Атанас Месечков стана баща за втори път.Бебето е проплакало в I-ва акушеро гинекологична болница "Света София", под грижите на екипа на д-р Константин Петров и д-р Ралица Христова. Съпругата му Кремена го дари със син точно 3 години след тяхната сватба.

Тези дни родители ще станат и Златка Райкова и Благой Георгиев, които също ще се радват на момче. Малко след тях в отбора на родителите ще се включат и актьорът Наум Шопов-младки и приятелката му Теа. Джулиана Гани също ражда в края на година от приятеля си Илиян Найденов. Красивата Зейнеб от "На кафе" също е в напреднала бременност и се очаква да роди до края на годината, както и диетоложката Енджи Касабие./show.blitz.bg

 

Коментирай