Бесни зрителки попиляха майка с бебе в предаване на Радина Червенова СНИМКА

Бесни зрителки попиляха майка с бебе в предаване на Радина Червенова СНИМКА

Радина Червенова втрещи аудиторията на "Преди обед" по bTV с рубриката си "Работещи майки", защото показа бивша манекенка с две деца, която не знае как се държи бебе.

Брюнетката застана пред камерата с новородената си дъщеричка, чиято глава се подмяташе като топка за тенис. След потресаващата гледка зрителите на предаването избухнаха в недоволство в мрежата. "Защо трябваше да снимате тази жена?", възмутено питат те, акцентирайки на това, че главите на новородените трябва да се придържат, тъй като мускулите на вратовете им са все още твърде слаби.

Радина Червенова стана за резил, в мрежата я попиляха заради... СНИМКА

Родилката, която разбуни духовете със своята неадекватност, се казва Деси Трифонова и вече има 7-годишен син, а дъщеря си Алис родила преди месец. И макар бебето й да е съвсем малко, майка му всеки ден ходела във фитнеса, който отворила заедно със своя приятелка. Какво точно работи там, не става ясно от репортажа, но пък бе показано как тренира усилено тренира, за да поддържа форма.

Радина Червенова с неочаквано признание за личния си живот СНИМКА

Логично и реакциите в мрежата не закъсняха, а бесни майки направо са искали да си счупят телевизорите от яд пред потресаващата гледка. "Не мога да повярвам на очите си, що за майка е това, бясна съм!", гласи поредния коментар. А в друг се казва: "Направо съм потресена от този репортаж, това дете вися на ръката като някакъв шал. Как никой от екипа не каза на тази жена как да го държи!". "Насилих се да изгледам репортажа! Настръхнах! Дано след многото коментари се старае повече в това "подмятане" на бебчето", пише "Хотарена".

Освен, че не може да държи правилно бебето си, Деси Трифонова провокира възмущение и с отношението, което има към детето си, което очевидно не изглеждаше да е първи приоритет за нея. Нещо повече - небрежността й буквално разяри социалните мрежи. Преди да приготви млякото на прах, например, брюнетката бръкна с ръка в кутията, взе малка част от него, все едно взима щипка сол, след което изтръска пръстите си обратно в кутията. Впоследствие събуди насила бебето, за да го преоблече за излизане и вместо после да го бута в количката, продължи да го носи на ръце, а празната количка бе поверена на Радина Червенова.

По-ясни от грижите за бебето, станаха репликите, които си разменят Деси и приятелката й във фитнеса за децата си. От тях разбрахме, че едното било "яко лудо", а другото "яко кисело"./show.blitz.bg

Коментирай

Плоския

Плоския 01.11.2022 17:51

До кога в Бтв ще ни мъчи с тази Радина?

Абе

Абе 01.11.2022 18:28

Манекенката не знам, ама бабката е мноо противна.

Вико

Вико 02.11.2022 0:38

Курсоварки и пичуркуртъсенки