Арестували Дони в Хималаите, искали и откуп за...

Арестували Дони в Хималаите, искали и откуп за...

В скорошно тв гостуване поп певецът Дони шашна всички с признанието, че преди години е бил арестуван в Хималаите, където даже му искали и подкуп.

"Навремето с една моя приятелка ни арестуваха партизани в Непал, тя почти умря под връх Кайлаш. Това каза Дони пред Николаос Цитиридис", заяви мъжът на актрисата и певица Нети в студиото на Николаос Цитиридис по bTV.

"Искаха откуп, по-скоро, в една част от Хималаите. Имаше партизани. Застанаха около нас и казаха, че няма да влезем навътре, ако не дадем откуп. Колко? - 15 долара на човек, което не е много, можем да ги дадем, но започнахме да си говорим, че не трябва да им даваме, защото всеки следващ ще се представи за партизанин в планината и пак ще ни иска пари, и ще приключим. Ние казахме, че няма да им дадем и те казаха, че искат 7,50 - последно. Пазариха се. Ние им отказахме тотално и в крайна сметка ни пуснаха", сподели изпълнителят.

"Казахме им, че няма да дадем поминък на хората им, уверихме ги, че сме "за" тяхната борба, но нямаме кинти. Ние сме от България, бедни сме и накрая ни пуснаха", обясни той в "Шоуто на Николаос Цитиридис"./show.blitz.bg

Коментирай

потърпевш

потърпевш 12.05.2022 15:07

Добре,че не са го наебали,че гласът му щеше още повече да изтънее.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 12.05.2022 16:24

Дядо да барне Нетито за рунтавия баджак.....

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 12.05.2022 17:20

А ти Потърпевшия, от къде си сигурен , че не се го евали. Като го гледам как е залинял горкия, нещо като хималайско - шведски синдром ми са чини!

шерпата с чепа...

шерпата с чепа... 13.05.2022 1:51

ние го опънахме Дон , ама сега недейте...

Георги v.

Георги v. 13.05.2022 20:25

Като не могат друго да правят, лъжат и си измислят невероятни истории. Важното е да е на екран. За драскачите е важно да се говорят глупости и небивалици. "Насран, ама на екран".