Антония Петрова-Батинкова се похвали с нова луксозна вила и разкри, че... СНИМКИ

Антония Петрова-Батинкова се похвали с нова луксозна вила и разкри, че... СНИМКИ

Бившата Мис България Антония Петрова - Батинкова определено си живее живота и можем само благородно да й завиждаме. След множество перипети в любовта, тя най-накрая намери щастието при Ивайло Батинков и двамата изглеждат като идеалното семейство. 

В последните дни на отминаващата си 2022 година тя се похвали в социалните мрежи, че семейството се е сдобило с нова вила в Пирин, където ще прекарат предстоящите празници с двете им деца. 

Вилата се намира в един от любимите комплекси на родния елит, където много звезди вече си купиха собствен имот. Къщата  има собствено име, което идва от първите букви в имената на членовете на семейството, както и герб.

„Нашата Вила АбиИ: Антония, Благовест, Ивайло-син и Ивайло! Гербът на къщата, и самата тя с изглед към природния феномен – Стъпалата (Събиците) на Пирин и нашето семейство Батинкови, вплетено в него!”, написа Антония под снимките на вилата, които сподели с последователите си, 

Тя е показала и снимки на дневната, от които става ясно, че жилището е луксозно обзаведено, а стилът пасва идеално на местоположението в планината – камък, дърво, топли цветове, камина и тук-там – тъмно синьо, за да разнообрази цветовата гама.

След като направиха сефтето на новия дом, цялото семейство се отправи в къщата на свекървата на Антония, от където също видяхме много снимки. 

 

"В нашето семейство, в къщата на свекърва ми, дядо Коледа тази година подрани! Тати Ивайло се преоблече традиционно, като добрия дядо, който носи подаръци и зарадва Бест, Ив и братовчедите! На празничната трапеза се събрахме заедно с всички баби и дядовци, лели и чичовци… цялото семейство и всички поколения посрещнахме дядо Коледа (Тати Иво)! Става все по-трудно Бест да не го познае и тази година за дядо ни Коледа измислихме специален маршрут и инкогнито организация… беше много забавно! Колко е хубаво да имаш деца", споделя емоциите си Антония, която изненада всички колко всеотдайна майка може да бъде./show.blitz.bg

Коментирай

ЕМИ

ЕМИ 19.12.2022 15:32

Бербат

грррр

грррр 19.12.2022 21:22

на батинкофф чавка му е изпила акъла, ако има изобщо, а за пернишката курва като за умрел - НИЩО

Еми

Еми 19.12.2022 23:59

любовта на всяка жена без изключение, минава през кесията на мъжът. Да е жива и здрава Батинкова, да си гледа децата и семейството и живее доволно.

Мария

Мария 20.12.2022 0:32

Батинкова, Батинкова... По-добре да си беше останала Бередин. Сега щеше да си в Москва, а не в Пиринската вила. Нерде Ямбол, нерде Стамбул?!?!

Посетител

Посетител 20.12.2022 1:46

Мария, по добре ли Батинкова да е в Москва, или Пиринската вила? И какво означава "Бередин", нищо не ми говори това. Обясни, ако знаеш?

Семейство Батинка и Батинко Дебилови

Семейство Батинка и Батинко Дебилови 20.12.2022 2:12

Тоца мяза на един добре подържан травестит. Еваларка!

Питю Мищова

Питю Мищова 20.12.2022 5:45

Демоните обичат да се въртят, около къщите на богатите. Китайска мъдрост.

Десет пъти

Десет пъти 20.12.2022 7:18

Да се смееш ли да плачеш ли

Жаклин

Жаклин 20.12.2022 7:19

Да са живи и здрави цялото семейство! Не всеки има късмет от първия път!!! Каквото ти е написано от Бог, това ще се случи!! Затова злобарите да спрат да пишат,да бъдат по добри хора!!

Асен

Асен 20.12.2022 8:41

Хора, спрете да критикувате Тоца! Проявете съчувствие, не виждате ли,че не е добре жената :)) Само ще споделя нещо: аз съм от Перник,познавам от много години майка й и баща й: много интелигентно семейство, майка й умира от срам от поведението на щерка си...

ха ха Хо

ха ха Хо 20.12.2022 11:47

Абе, Асене,майка и същата като нея тунингована повлекана,та крушката си има опашка.

ха ха

ха ха 20.12.2022 11:50

Семейство Фукльови пак налазиха мрежата.Тоцка съществува и диша единствено за да се фука,а дуньото и приглася.Много са смешни.

Таня

Таня 20.12.2022 21:27

Може би ,ако вместо парадиране прояви малко смиреност,най-важното за един християнин...Това най-трудно се постига..в нейния случай точно обратното...

Бай Ху

Бай Ху 21.12.2022 11:07

ТОЦА СЕ ЦОЦА.