Анн-Джи лъсна в секссайт, предлага се за... СНИМКИ 18+

Анн-Джи лъсна в секссайт, предлага се за... СНИМКИ 18+

Анна Георгиева, по-известна у нас като Анн-Джи, лъсна в секссайт и потресе всичките си фенове. Някогашната певица вече се изживява в съвсем различно амплоа и вече е част от непрекъснато популяризиращата се платформа OnlyFans, където публикува свои еротични снимки и видеа.

Всичко, което бившата изпълнителка качва в сайта, е достъпно само за потребители, които са заплатили желаната от нея такса, за да могат да я видят в горещ и съблазнителен вид.

Не е за вярване какво прави нощно време Анн-Джи за 100 лв. СНИМКИ 18+

В посочената информация Анн-Джи е описала спортните си постижения, като не е пропуснала да се представи и като момиче на "Плейбой" и разбира се - певица. Тя има качени вече 332 публикации, а харесванията генерират брой, малко над 2000, пише "Телеграф".

Любопитна подробност са посочените такси - обичайно момичетата, които са част от платформата, обявяват една цена. Трикратната световна шампионка по фитнес е задала четири опции - 20 долара за месец, 54 долара за три месеца с включени 15% отстъпка, 70 долара за шест месеца с включена 40% отстъпка и 140 долара едногодишна такса с включена 45% отстъпка. Последните й публикации са съвсем пресни, от септември месец.

Малко по-рано в същия сайт се регистрира и скандално известната Албена Вулева, като нейните изисквания бяха 10 долара за видно съдържание в рамките на един месец и 22 долара за три месеца.

Припомняме, че въпросната платформа е на 5 години, като потребителите й бележат двоен скок в последната година, най-вече заради самотата по време на пандемията, както и заради факта, че мното хора загубиха работата си и гледат на OnlyFans като начин да изкарат прехраната си./show.blitz.bg