Анита на Рачков се разхожда по пижама в София СНИМКА

Анита на Рачков се разхожда по пижама в София СНИМКА

В стремежа си да бъде интересна и да я забележат, Анита на Рачков тръгна из софисйките улици по пижама и определено не остана незабелязана. 

Модата ли се изкривява или родните инфлуенсърки се чудят вече по какъв начин да бъдат различни и забелязани? Е, Анита определено успява всеки път да накара всички да говорят за нея.

Между високите токчета, роклите и буклите се промъкна една снимка на Анита от разходката ѝ в София, за която е заложила на едно доста актуално този сезон облекло.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anita.dimitrovaaa)

На фотото Анита е заложила на свободен комплект, който се оказа дело на новоизлюпената богаташка Светлана Гущерова. Госпожата е известна с това, че е една от първите плеймейтки, както и с това, че продава луксозни пижами. Хейтърки пишат в нета, че облеклото на Анита било абсурдно за центъра на София, пише vbox7.com. 

Е, признаваме, че е като домашно облекло, което е идеално за хвърляне на боклука, за разходка на кучето или да отскочиш набързо до бакалията за намалени яйца, но чак пък абсурдно. Лято , горещо е, мацката просто е решила да бъде по-небрежна, а и човек трудно може да остане чист по столичните тротоари, които са пълни с "плюещи плочки" и не знаеш откъде ще ти дойде./show.blitz.bg

Коментирай

Нини

Нини 16.08.2022 13:35

Каква гадна изкуствена коса

Буца

Буца 18.08.2022 23:19

Другия път да сложи една рибарска мрежа на голо и джапанки , направо ще избие рибата .

Лора

Лора 11.09.2022 10:13

Как може да се комбинира това толкова грозно и надменно създаване Толкова безлична и противна и да я забележка се промъкна с пижама, имал не прави впечатление! Високо самочувствие без покритие!