Ани-Хоанг и Люси Иларионов тестват любовта си пред публика

Ани-Хоанг и Люси Иларионов тестват любовта си пред публика

Ани-Хоанг и Люси Иларионов са само част от звездите, които ще тестват любовта си пред публика на 25 януари в столичния клуб „Планет”, където ще се проведе второто издание на „Предизвикай звездата”. Те приеха предизвикателството да проверят колко добре се познават в действителност и още отсега са решени да победят безмилостно конкуренцията.

Всички двойки ще участват в предизвикателство, наречено "Любов", защото любовта е най-важното чувство. "Идеята на предизвикателството е да проверим колко добре се познават двойките и да дадем един добър пример на хората, че половинката до нас е най-важния човек, защото не можем без любов", сподели водещият Борислав Борисов, по-известен като Боби Star Reporters. Заедно с него, като ко-водещ, ще се изяви и популярният влогър Алпер Чочев, известен с комедийните си скечове.

Освен Ани-Хоанг и Люси Иларионов, на сцената ще се престрашат да се тестват и рап сензацията Диона и приятелят й Жоро. А какво добре знаем – Диона е от родните звезди, които определено обичат да печелят. И понеже това не и се получи в участието й във "ВИП Брадър", тя е готова да покаже, че на любовния фронт се чувства победител. С приятеля й Жоро са заедно сравнително отскоро, но голямата им любов е за завиждане.

Там ще бъдат още и младата музикална сензация Briella, както и набиращия популярност Anonymous, който ще смае публиката с магия.

„Предизвикай звездата” („Challenge the Star” 2) е продължение на миналогодишното предизвикателство към звездите, организирано от Борислав Борисов и Мариета Господинова в столичния клуб.

„Кой е най-влюбен?”, „Кой се интересува повече от другия?”, „Коя любов е най-силна?”, това ще бъдат само част от въпросите, на които звездите ще трябва да отговорят честно и откровено. За да може накрая най-влюбените да победят./show.blitz.bg

Коментирай

mimi

mimi 25.01.2019 17:17

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете ! http://bit.ly/2krgD93

Борис

Борис 26.01.2019 11:08

Чалгарите са полуграмотни дебили с ограбена ценностна система ...! Слушайте циганска , сръбска , гръцка и турска музика с качествени текстове отколкото тая плагиатствана порнография наречена чалгъ ....