logo

Ани Халваджиян се хвърли гола в морето, след като бе ухапана от... СНИМКА 18+

Ани Халваджиян се хвърли гола в морето, след като бе ухапана от... СНИМКА 18+

Красивата и талантлива пиарка на "Като две капки вода" Ани Халваджиян преживя нещо кошмарно, а след това реши да захвърли дрехите и да се покаже гола. 

Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян прекарва последните септемврийски дни край брега на Черно море. И докато се залисала в своите йога упражнения на плажа, я сполетяло нещо ужасно, което ще остави траен отпечатък. А това я принудило да влезе гола в студената вода. 

Оказа се, че на плажа Ани била ухапана от скрипя и толкова много започнало да пари и щипе, че без да се замисли скочила в студената вече морска вода. 

"Черно море. Краят на септември! Точицата /по-точно чертичката/ съм аз. Водата и въздухът са съвършено идеални. Без горнище съм, защото сме само двамата - аз и Морето", пише Халваджиян и сподели снимка за доказателство. 

"Но това не е впечатляващо. По-впечатляващото е, че вямаше да се осмеля да вляза, ако не ми се беше случило нещо доста гадно - ухапа ме скрипя, докато правех йога. Така пари и гори, че да скоча в морето ми се видя супер идея, без значение колко студено е, даже по-добре, че е студено. И изведнъж .. водата се оказа просто идеална. Сега излиза, че трябва да благодаря на скрипята за това добро, което ми направи. В живота често се случва така, нали", задава риторичен въпрос към своите приятели в социалната мрежа./show.blitz.bg