Андреа взриви мрежата! Показа Кубрат и разобличи брутално новата му със скандален телефонен разговор ВИДЕО

Андреа взриви мрежата! Показа Кубрат и разобличи брутално новата му със скандален телефонен разговор ВИДЕО

Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат Пулев лично е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са седели на една маса, но и май са се сближили отново, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и все още широко коментирана.

Наскоро поп фолк звездата показа снимка от личния си празник, на която се вижда и Кубрат. Кадърът явно е дело на изкусен фотограф, защото е видно, че топ боксьорът ни се старае да се скрие зад рожденичката, на която преди това е подарил скъп подарък - гривна на Картие за 12 000 евро!

Скандалната снимка беше крита старателно досега, но ето, че вече е ясно, че нещата не са такива, каквито изглеждат. А потвържденията за това, както се казва, вече валят като из ведро от профила на Андреа, която дори качи кадъра на стори в Инстаграма си, уточнявайки датата - 23.01.2023 с думите "За да не пишете пак "луда"!

И скандалното не свършва дотук! Близки до поп фолк звездата издават, че в момента Кубрат Пулев е в огромна дилема и напрежение какво да направи. Искал отново да се съберат с Андреа и да отворят нова страница в живота си, същевременно вече е баща на две деца от друга жена.

Другата жена пък, както става ясно и от записа, а от това, което споделят приближени до певицата, постоянно му правела магии, още от самото начало, за да има деца от нея. Това вече е факт, но май е факт също и че сега Андреа е човекът, който крепи и вдъхновява Пулев, въпреки преживяното разочарование.

Скандалният телефонен разговор, който изпълнителката качи в You Tube канала си, буквално взриви мрежата, предизвиквайки за броени минути истинска вихрушка от коментари. От близо 15-минутния разговор става ясно какво е истинското лице на новата жена в живота на Кубрат Пулев, каква серия от машинации и измами е правила до момента, както и какво иска да измъкне под носа на Кобрата./show.blitz.bg

Коментирай

Джовани

Джовани 12.02.2023 12:34

Много му пука на някой че не могат да разделят Един боксьор-милионер. Мен ми пука че хладилника е Празен, едвам си плащам тока и парното …!!!

123

123 12.02.2023 16:20

Страшно гнусно!!! Това момиче няма ли да престане. Човекът си има семейство, деца, какво иска от него, толкова ли не може да продължи напред?!?!?!?

ЕМИ

ЕМИ 12.02.2023 16:58

По погледа на третия човек на снимката изглежда ,че май тя се натрапва на масата на Пулев.Инсценира ,че са заедно.

ЕМИ

ЕМИ 12.02.2023 16:59

По погледа на третия човек на снимката изглежда ,че май тя се натрапва на масата на Пулев.Инсценира ,че са заедно.

къню

къню 12.02.2023 17:32

ДЯДО ДА ТЕ БАРНЕ ЗА ГУМЕНИТЕ ЦИЦКИ,ЧЕ ДА ТЕ ЛЕПНЕ С ГОЛЕМИЯ БОЗДУГАН В МАЗНОТО ДУПЕ..

ХАРИ

ХАРИ 12.02.2023 18:20

АНРЕЯ,ОТКАЖИ СЕ,СТАВАШСМЕШНА,ТОЙ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА,ТИТЪРСИШПОД ВОЛА ТЕЛЕ,НЯМАШЛИ ДОСТОЙНСТВО,МЛАДА СИ,КРАСИВА,НАМЕРИНЯКОЕХУБАВОМОМЧЕ ДА СЕ ПУКА КОБРАТА ЦИГАНА

Чочо

Чочо 12.02.2023 20:43

Не съм съгласна. Андрея обича и иска да го предпази от измамницата, с която той няма брак. Ще го изнудва и с децата. Това е нагласено. Сготвен е

Звездата

Звездата 13.02.2023 0:09

Дани Илиев каза, че единственото момиче в което се е влюбил истински, харесва и обича е Принцесата заради която заряза Гери Никол и това, че се занимава за реклама с други не означава, че ги харесва и обича! Искал по бързо да се прибере от Тайланд,

Звездата

Звездата 13.02.2023 0:10

за да може да видел Принцесата, дори за миг по улиците или заведенията, толкова много е влюбен! То всички момчета от „Герена“ я коментират всеки ден, как Принцесата е най-красивата, умна и уникална мацка в света. Принцесата всеки я харесва. Всички момчета харесват Принцесата.

Смях

Смях 13.02.2023 1:42

Казано накратко: Сульо Пульо ибе два женски гъза. Еваларка.

Спри се, Андреа

Спри се, Андреа 13.02.2023 7:19

Време е да спре и да търси своя път в живота. Кубрат има две деца, на които трябва да бъде достоен баща.

Срамно

Срамно 13.02.2023 10:35

Човекът разпуща с двама трима приятели, някой тупва малка торта с черковни свещи на нея, някой прави конфузната снимка, поства нагласен телефонен разговор за омразна жена и хайдееее, много материал за журналистите и напразни надежди за някой друг, че отново е номер 1.

абе,

абе, 13.02.2023 11:23

Тази страда от обсесия към Пулев,няма никакво достойнство и е пробила дъното вече.Само се чудя родителите и брат и дали са също толкова луди като нея та не могат да я озаптят да се лекува и да се излага като се разголва.

Анонимен

Анонимен 13.02.2023 21:57

Тая Андрея вече прекалява, да остави Кобрата на мира той все пак има жена която му роди две деца. Да са им живи и здрави. Чудя се защо се занимава със личния им живот. Тя все пак беше дълги години с него, досега трябваше да имат пораснали деца. Сега му завижда от сърце.

Поредният сноб

Поредният сноб 13.02.2023 22:11

Много по-гнусно ще стане, ако се окаже, че на Пулев просто му е трябвала сурогатна майка на децата му и зареже сегашната си приятелка, за да се върне при Андреа...