Андреа Банда Банда взриви мрежата, Асен Василев й отправил непристойно предложение СКРИЙНШОТ

Андреа Банда Банда взриви мрежата, Асен Василев й отправил непристойно предложение СКРИЙНШОТ

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда взриви социалните мрежи с покъртителна история от срещата си с Асен Василев и какво непристойно предложение е получила от него. 

Откритието на Гала направи на пух и прах политикът в деня на изборите. Нейният разказ накара мнозина да се замислят какво бъдеще ни очаква. 

Андреа сподели за много странен сън, от който не може да се отърси. Ето какво пише тя в социалните мрежи:

"Тази нощ сънувах, че Асен Василев ме кани на среща на ПП, на която ми предлага мега схема за източване на пари. Аз, разбира се, винаги съм била и винаги ще остана непродажна, дори в сънищата си. Изпаднах в пълен потрес и се скарах с Асен Василев, наговорих му ужасни неща", разказва инфлуенсърката. 

Но сънят й става по-приятен по-натам. "Праснах вратата и като излязох срещнах Емил Конрад, който имаше рожден ден. Дойде неговият брат близнак и тръгнахме за някакво парти. Това сигурно вещае нещо, не съм сигурна, че искам да зная какво", допълва Банда Банда.

В мрежата я упрекнаха, че в деня на изборите си прави евтина реклама с някакви скалъпени набързо истории, с които цели да се разшуми покрай името й. Други пък съзряха желанието й да се впусне в политиката, щом чак е започнала да сънува такива неща./show.blitz.bg

 

Коментирай