logo

Алекс Сърчаджиева бяга във Франция

Алекс Сърчаджиева бяга във Франция

Актрисата Александра Сърчаджиева е решила да се отдаде на работа след смъртта на любимия й Иван Ласкин. Вдовицата място не може да си намери след загубата на известния актьор и режисьор, а депресията съмвсем започва да я погубва. 

Алекс се стегнала и решила да продължи напред, да направи всичко възможно да се измъкне от тази бездна на отчаянието и самосъжалението. Най-вече заради дъщеря й. И започнала да търси нови пиеси, в които да се включи. 

Гавра! Печелят пари на гърба на Алекс Сърчаджиева

Така дошло предложението да участва с главна роля в нова комедийна постановка в "Сатирочния театър". Тази седмица френският режисьор Патрик Вершурен и македонският драматург Йордан Плевнеш са гости на Сатирата. По време на срещата им с директора на театъра Калин Сърмненов бе договорено предстоящо осъществяване на международен проект. На 21 октомври 2019г. Патрик Вершурен ще започне репетициите на пиесата на Йордан Плевнеш „Глобална комедия“. 

От българска страна участие в театралната постановка ще вземат Александра Сърчаджиева и Теодор Елмазов. Премиерата у нас ще е на 2 декември тази година, а през 2020-а ще се играе в Париж, Франция

Вижте кой спомен за Иван Ласкин разтърси Алекс Сърчаджиева

Чрез комедията актрисата се надява да забрави за болката. Надява се пиесата да има успех и с нея да пътува много, защото това е единственият начин да не полудее след загубата на Ласкин./show.blitz.bg 

Коментирай

нсп

нсп 19.04.2019 19:57

SЗа да я пишете,тази сутрин я пращахте в Щатите.Да видим следващите дни къде ще ходи...

Roko

Roko 20.04.2019 16:22

Изпратете я да оправи фейса, то пачи крак ли, какво ли не от оная пияница. А в Париж има достатъчно красиви и можещи актриси.