Алекс Петканова си оперира носа в Турция с риск да заприлича на Преслава

Алекс Петканова си оперира носа в Турция с риск да заприлича на Преслава

Aлександра Петканова не крие, че много държи на външния си вид. Манекенката има силикон в бюста, редовно си слага хиалуронова киселина в устните и лицето, а в последно време се е вманиачила, че трябва да си коригира и носа.

Запознати твърдят, че съпругата на Лудия репортер открай време не харесвала формата на обонятелния си орган и вече проучвала къде да се оперира.

Най-вероятно Александа ще се подложи на интервенцията в турската клиника, където мъжът й си присади коса. Там й предложили доста изгодни цени, а и резултатите при други пациенти й се сторили задоволителни. 

Носът на Петканова има малка гърбица и точно нея искала да премахне по оперативен път. Тя се вманиачила в това да изглежда перфектно, но пък близките й я посъветвали да помисли добре, преди да се легне под ножа, за да не заприлича на певицата Преслава. Фолк дивата също си оперира обонятелния орган преди няколко месеца и отнесе много критики, защото вече изглежда по коренно различен начин и не прилича на себе си, пише "Уикенд". 

„Формата на носа може изцяло да промени лицето, така че ринопластиката трябва да е добре обмислено решение”, съветват специалистите. Алекс знаела това много добре, но била категорична, че ще изпили гърбицата при първа възможност. Съпругът й Даниел се опитвал да я разубеди, но напразно – нищо не можело да разколебае дългокраката хубавица.


Още преди да се омъжи за Петканов, в студентските си години, манекенката направила първата корекция по себе си – сложила си силиконови импланти в бюста. Тя е признавала, че има общо 600 кубика в двете гърди и се подложила на интервенцията, за да подпомогне кариерата си на модел.

Преди това била много кльощава и плоска като дъска, а след като увеличила размера на сутиена си, професионалните й ангажименти потръгнали - по-често започнали да я търсят за реклами на на бански костюми и бельо. „Истината е, че сама си платих операцията. Едно лято работех като сервитьорка в дискотека в Кипър. Не излизах никъде, всичко спестявах, а заделените средстава инвестирах в силикон.

Не съжалявам, защото сега се чувствам мого по-уверена, отрази се благотворно и на моделската ми кариера”, коментира риалити звездата. Наскоро се появиха слухове, че си е подменила имплантите с по-големи, но тя не потвърди дали е вярно.Съпругът й Даниел също коригира визията си през последните месеци. Той си изправи кривите зъби и си присади коса в Истанбул. Първоначално Петканов  имал някои колебания – притеснявал се дали присаждането ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от странични ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му накрая надделяла.

„Като по-млад имах хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам външния си вид”, обясни Даниел. Половинката му го окуражила и пътувала с него до Турция, за да му вдъхне смелост и за морална подкрепа.


Петканов казва, че цялостното възстановяване след трансплантация на космени фоликули продължава близо година и той все още чака да му израсне буен и гъст перчем. Сега Лудия репортер избягва да показва темето си на слънце, носи шапки, за да се предпазва от вредните лъчи, и ползва само бебешка козметика върху чувствителната зона./show.blitz.bg

Коментирай

сони

сони 31.08.2020 15:31

Ужаааааааааааааааас отврат, ще повърна