Алекс Петканова се съблече и развя моцарелките си СНИМКИ 18+

Алекс Петканова се съблече и развя моцарелките си СНИМКИ 18+

Александра Петканова отново провокира мъжкото внимание с провокативни снимки, които със сигурност ще й докарат пореден семеен скандал с нейния съпруг Даниел. 

Моделката се разхвърля гола, за да може да събере тен за лятото, което никакво го няма. Алекс и Дани показаха и какъв лукс са си позволили за почивката на родното Черноморие. 

"Радвам се, че посетихме нашето Черноморие преди пика на сезона, защото беше много спокойно, нямаше прекалено много хора, натрупахме тен и положителни впечатления и сме много щастливи", пише светската двойка в канала си в youtube. 

Плътно до тях е и техният син Габриел, а този път семейството е отседнало в много скъп хотел, а лукса виждаме от техния влог. Но да не си мислите, че са се бръкнали в джоба и са си платили?! Не, семейството Петканови само прибира! 

Взели са пари да отседнат точно там и да говорят колко е хубаво. Освен това показват и различни мазила за тен и за след тен. Общо взето, двамата са способни и кучешко месо да ядат, стига да им се плати доволно./show.blitz.bg