Алекс Богданска претърпя авто инцидент, детето й било в колата и...

Алекс Богданска претърпя авто инцидент, детето й било в колата и...

Моделката и инфлуенсър Алекса Богданска отново изпадна в премеждия на пътя, след като от известно време насам е нарицателно за неправилно паркиране, слагане на скоби и плащане на глоби. Този път красавицата успя да се натресе в бордюр и да счупи бронята на колата си, докано пътува със сина си Габриел от детска градина.  

Червеният Dodge на моделката определено преживя много в ръцете й, защото това е пореден подобен инцидент. Сефтето Богданска прави в началото на тази година, когато обаче прие нещата доста позитивно. Тогава излезе бързо от ситуацията - залепи бронята с тиксо и си продължи по пътя.

Алекс Богданска разкри дълго пазена тайна, а няколко секунди по-късно... ВИДЕО

Този път обаче, както самата тя отбелязва, е по-различно, защото Богданска доста се е разстроила от ситуацията. Все пак, три били нещата, които й помогнали да се справи и сега преодолее. Първото - синът й Габриел, за когото Алекс споделя, че й е казал, че всичко ще бъде наред "и всичко е наред, защото сме здрави и сме заедно", добавя още моделката пред "Телеграф".

Извратеняци досаждат на Алекс Богданска, искат от нея да им... ВИДЕО

Сподели и друго - как една жена я догонила й и казала, че е страхотна, без да я познава, освен това прочела и мило съобщение от последовател в Инстаграм, благодарение, на което успяла да вдигне духа си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Alex

Alex 17.09.2023 10:21

И какво разбрах за тая флуенсърка,която си кръстила детето с женско име с тайната мисъл да стане поне като Карим/Бензема,де/?!Въобще,какви ги пишете,та им правите реклама на тези паразити,които от скука ще побъркат децата си и тези деца няма да знаят момчета ли са,момичета ли...

.....

..... 17.09.2023 10:28

Грешка! Сефтето на тая е от 5-ти клас-втория срок! И от тогава е неудържима...

репотрера

репотрера 17.09.2023 11:47

ще и го бодна между краченцата

бохо бохо

бохо бохо 17.09.2023 18:58

само ръгане в гъзъ!