Албена Вулева си хвана гадже, върти любов със...

Албена Вулева си хвана гадже, върти любов със...

Албена Вулева, която от няколко години работи в Кипър като рецепционистка, вече почти не се сеща за родната си България, където се връща все по-рядко. Бившата тв водеща живее в крайбрежния град Пафос и често пътува до други държави на почивка.

Неотдавна, например, тя беше в Италия, където е успяла да си хване и гадже. От една година 48-годишната блондинка върти любов с руснак, но била ухажвана активно и от други мъже, чужденци, които често я бъркали с рускиня. Разбира се, това не е случайно, предвид руския произход на майка й Людмила Захажаева.

Албена Вулева на лов за богат кипърец, призна, че родните мъже са...

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг, но и сега е особено потайна за актуалното си гадже, вероятно от суеверие, пише "Уикенд".

Известно е, че Албена Вулева отдавна иска да си хване чужденец и неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите ѝ били не само мързеливи, но и доста стиснати.

Земетресение разлюля Албена Вулева в Кипър, тя изпадна в паника

Припомняме, че Вулева и бившият ѝ Недик изкараха заедно повече от десетилетие, като за този период многократно се събираха и разделяха. Според слуховете фитнес инструкторът редовно кръшкал на блондинката, но тя си затваряла очите за изневерите му.

Риалити звездата от "ВИП Брадър" изобщо не се срамува, че е направила рязък завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка в хотел. Тя често споделя с почитателите си в социалната мрежа различни моменти от ежедневието си. Бившата водеща твърди, че сега в медиите има голяма цензура, затова не иска повече да работи в телевизията.

Предпочита да реализира творческия си порив, като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото. Като рецепционистка в хотел пък си докарвала много добри доходи, които й позволявали да си живее добре./show.blitz.bg

Коментирай