Албена Михова срази с тези думи за Галена ВИДЕО

Албена Михова срази с тези думи за Галена ВИДЕО

Актрисата Албена Михова буквално срази фолкпевицата Галена с това, което каза по неин адрес наскоро - в подкаста "Не съм такъв човек". 

Припомняме, че забавната актриса взе участие в един от последните клипове на фолк звездата "Welcome to Bulgaria", където го играе нейна майка. Това отприщи голяма вълна от коментари, че изпълнителката е изложила брутално Михова, тъй като и двете са на почти една и съща възраст, а я кара да го играе като нейна майка.

Михова не намира участието си в клипа за унизително, не може да се съгласи с хейтърските коментари. Нещо повече, останала е с много добри впечатления от Галена и даде много висока оценка за работата й като актриса във въпросното видео. 

 

@blitzbg Албена Михова говори за Галена в подкаста "Не съм такъв човек" Цялото интервю гледайте на: https://youtu.be/8hMIrLBmPNs #албенамихова #галена #несъмтакъвчовек #блиц #подкаст ♬ original sound - blitz

"Галена е много готина, много красива. Това ми направи впечатление. Голяма сладурка и много артистична. Тя може да играе съвсем спокойно в някой филм с готина роля", категорична е тя. 

Все пак Албена не крие, че не слуша попфолк, макар да има приятелски отношения с доста от представителите на този жанр. Тя не крие, че с Азис, Бони и Рени е в много добри отношения, нищо че не харесва творчеството им./show.blitz.bg

Цялото видео с Албена Михова може да гледате във видеото долу: 

 

Коментирай

Иху-аху

Иху-аху 17.03.2023 17:40

едната е родена 1975, а другата 1987 - преспокойно може не само да играем но и да Е нейна майка. Проверявайте какво пишете.

Ами да

Ами да 17.03.2023 23:10

Може ,ако беше ромка!Те раждат по на 12 год.

ДО ИХУ-АХУ

ДО ИХУ-АХУ 17.03.2023 23:15

Албена е 1975, а Галина от Смядово е 1985...т.е. как може да и е майка, като е 10 г разликата??? Даже и циганките не раждат на 10, виж, за теб незнам....

Албена

Албена 18.03.2023 9:09

е много талантлива и харизматична, но Галина е отпадък със селска муцуна, въпреки пластиките. Няма мозък, нито морал.

Жжжжэф

Жжжжэф 19.03.2023 0:22

Мразя чалга но Галенчето е яка мацка.