Адреналинката Яна с участие във филма на Дисни "Дъмбо"

Адреналинката Яна с участие във филма на Дисни "Дъмбо"

Адреналинката Яна участва в хитовия филм на Дисни "Дъмбо", който тръгва по кината от 29 март. Яна, която доскоро бе част от балета на "Като две капки вода", застава редом до едни от най-големите имена в Холивуд.

Бившата адреналинка от "Господари на ефира" получава покана да се включи в снимките на филма покрай миналото си на гимнастичка. "Попаднах там заради художествената гимнастика. Бях с три съотборнички от родния ми град Бургас и една от София - Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова", сподели Яна.

"Имаше изисквания да можем да правим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по цял ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще правим. Два месеца снимахме в Англия. Както знаем от анимационното филмче "Дъмбо", действието се развива в цирк и нашата роля беше на циркови артисти, акробати. Част от екипа беше същият, който снима и "Игра на тронове". Изключителни професионалисти", разказа адреналинката пред наш репортер. 

"Дъмбо" се очертава като един от тоталните кинофаворити за 2019 год. не само заради носталгичната нотка, напомняща на детство и безгрижие, но и заради грандиозната му реализация в съвременен дух, дело на великолепния режисьор Тим Бъртън. Колин Фарел лично поздравил нашите момичета за перфектно свършената работа. "Изключително семен и много по-секси на живо", споделя впечатленията си за него Яна. 

Запитана защо не я виждаме в балета на "Капките" този сезон, тя ни зиненада с новината, че чака второ дете. Адреналинката е в седмия месец и е спряла всички работни ангажименти. /show.blitz.bg

 

Коментирай

...

... 28.03.2019 2:10

Браво!

1мкм

1мкм 28.03.2019 7:05

брааво , а лапа ли на дъмбо хобота във филма

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 07.04.2019 0:08

ДАЛИ ИМА НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ Е ГО ЕБАЛ ................