9 месеца след пиянския скандал: Белослава се завръща на бял кон и...

9 месеца след пиянския скандал: Белослава се завръща на бял кон и...

Преди девет месеца Белослава беше хваната да шофира след употреба на алкохол. Дрегерът тогава отчете 1,25 промила алкохол в кръвта и след инцидента певицата потъна в тотално изгнание, на което самата тя се подложи.

Междувременно дъщеря й Божидара я направи баба - на момиченцето Рая, а обратите в живота й явно са я накарали да осъзнае много неща, включително и грешката си зад волана, случила се навръх рождения й ден миналата година.

Белослава в любовна афера с Куката, двамата дори...

В края на май тази година Белослава се завръща на бял кон - с концерт и турне, а новината със сигурност ще накара не само феновете й да реагират доста емоционално. Билетите за концерта й струват 40 лева, а в деня на събитието цената се вдига с 10 лева.

Събитието ще бъде в софийски клуб, в който тя по традиция от години прави своите сценични изяви. За завръщането си звездата е заложила на променена визия. Тя е запазила емблематичните си къдрици, но се е отказала от традиционните светли тонове с косата си, която вече е тъмнокестенява.

Два месеца преди новината, че смята се завръща на сцената, Белослава съобщи, че пуска на плоча своя първи албум, записан преди цели 19 години.

Седмица преди да обяви концерта пък тя пусна и нова песен с клип. Феновете, на които явно им е липсвала по време на своеобразното си отшелничество от сцената, се зарадваха. "Вие сте талантлива, красива, умна. Вдигнете горе глава!"; "Наскоро си мислех с тъга, че сме те изгубили. Радвам се, че не е така!"; "Слушам те, слушам те", пишат й хората.

Не е за вярване какво направи Белослава след пиянската изцепка, замесен е мастит украински бизнесмен

Завръщането на певицата е планирано да стане месец и половина преди рождения й ден през юли, когато ще празнува юбилей. Най-вероятно и тя, и близките й, и нейните почитатели се надяват предстоящия рожден ден да мине по-леко в сравнение с предишния, който беше фатален за звездата. Именно тогава – в нощта на 10 срещу 11 юли, след като беше празнувала 49-та си годишнина, тя беше заловена да шофира пияна.

Заради 1,25 промила алкохол в кръвта, които тестът с дрегер показа, я грозеше опасност от затвор. Звездата обаче получи само 4 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок, 6 месеца лишаване от правоуправление на моторно превозно средство и 150 лева глоба. По-леката присъда дойде като следствие на това, че певицата сама е поискала споразумение с прокуратурата – признала се е за виновна и е казала, че съжалява за случая./show.blitz.bg

 

Коментирай