100 Кила се отказа от бебето заради...

100 Кила се отказа от бебето заради...

Миналата година в публичното пространство беше тиражирана информацията, че рапърът 100 Кила ще става баща, защото приятелката му Олга Пейчева е бременна.

Слуховете обаче, се оказаха силно преувеличени и Явор Янакиев все още няма да изпита тази радост, защото все още много внимава как прави секс с половинката си. Изпълнителят смята, че все още му е рано да бъде родител и засега отлага бащинството.

100 Кила помогна на момиче от Добрич да стигне до Космоса ВИДЕО

Причината за колебливостта му по тази тема била ситуацията с пандемията в страната и всички непредвидими последствия и обстоятелства, които тя причинява. През Нова тв 100 Кила добави още, че иска един ден, когато има деца, те да растат в условията, в които е бил той. Освен това и образованието в Германия, където той би искал да учат, било над 100 хил.евро.

Маги Джанаварова и 100 Кила в опасна близост ВИДЕО

Рапърът сподели още, че след развода, майка му заминава за Гърция и той остава с брат си в България. Не знаел как да плаща сметките за ток, защото бил толкова малък, че касиерките не го виждали зад гишето. Не могъл да сметне, че може да купи 6 наденици и 6 домата за деня, а ходел всеки път за по 1 наденичка и 1 домат./show.blitz.bg

 

Коментирай

биби

биби 21.01.2022 7:22

Чудесно решение е взел. Едно ман---че по- малко.