100 кила призна за наркотиците

100 кила призна за наркотиците

В последно време виждаме 100 кила много променен - и отвън, и отвътре. Варненският рапър тотално е променил начина си на живот, а вероятно причината се крие и в гаджето му. Той е сериозно обвързан, но категорично отказва да я покаже в медиите.

Килата е смъкнал 17 кила откакто води здравословен начин на живот. Опитва се и да тренира повече във фитнес залата, като набляга предимно на набирания и лицеви опори. 

"Никакви наркотици и алкохол. Минах през тези неща и не го крия. Дадох си сметка колко е важен животът и шансът да го живея. Искам да съм в най-добрата форма", споделя той. 

Хитовият рапър обаче отрича изцяло и захарта и дори я смята за по-вредна от наркотиците и алкохола.  "Към наркотиците и алкохола посягаме след определена възраст, докато към захарта се пристрастяват и деца на по 4 годинки", категоричен е той.  

Запитан какво го е подтикнало към решението да се откаже от забранените субстанции той заявява: "Комбинация е от много фактори, които се случват едно след друго. Желанието ми за оцеляване е силно". /show.blitz.bg

Коментирай

Трапера

Трапера 24.02.2019 11:54

ЦИГАНИН ЗАБЪРСАЛ БЪЛГАРСКИ БОКУК

Свиня

Свиня 24.02.2019 12:05

Освини се и тоя.....славата много му дойде

да  де

да де 25.02.2019 17:15

Слушай момче. Много поздрави от Хасан и Айше. Не ти се учеше и заряза образованието, но имаш шанса с това, което си постигнал да кажеш на своите последователи: "Учете и бъдете хора". Не си падам по такава музика, но признавам умението ти да си забавен, неконфликтен.

ааааааааа,

ааааааааа, 26.02.2019 20:39

не е сто кила, а юз кила! мангал!