logo

Златка Райкова точи ДДС, погва я НАП

Златка Райкова точи ДДС, погва я НАП

Клиентка на Златка Райкова се оплака от облеклото, което нашумялата блондинка продава в своя онлайн магазин. 

Влогърката Златена Енчева направи видео с покупките си от сайта за плеймейтката и освен че установи твърде ниското качество на продукцията, намекна за сериозни финансови злоупотреби от страна на дружеството на половинката на Благо Джизъса, пише "Хотнюз". 

Енчева описа подробно преживяването си с марката на пазарджиклийката и отсича, че не е доволна от качеството на дрехите. Оказа се, че русата сексбомба изпраща пратките от името на физическо лице, а не от името на фирма.

Арест грози Златка Райкова в Дубай! СНИМКИ

Така се цели укриване на доходи – в случая Райкова не плаща 20% ДДС, както и 10% данък върху приходите. Явно любимата на Благо Джизъса трупа сериозни суми, но не плаща данъци за продажбите си, защото е намерила няколко клети жени, които да разпращат продукцията от нейно име.

Те дори не подозират, че могат да си навлекат сериозни законови проблеми. Най-вероятно всеки момент НАП ще се сезира и ще направи обстойна проверка на блондинката, която може сериозно да закъса за тарикатлъка си.

Както „Уикенд” писа наскоро, оборотите на Райкова надхвърлят 150 000 лева месечно, като очевидно тя си спестява плащането на дължимите данъци в колосални размери. „Защо приходната агенция не се заеме по-сериозно с нея и не провери за какво става дума? Явно си имаме нова измамница от ранга на Мегз”, изумени са в шоусредите./show.blitz.bg
 

Коментирай

Hasan Babadzhan

Hasan Babadzhan 06.04.2021 12:38

Тъпаци, всеки може да продава като частно лице, стига да си плаща годишния данък. Той се плаща през следващата календарна година, така че няма как да знаете дали няма да бъде платен. Идиоти само тук.... и аз тук с вас.

ЗОРИ

ЗОРИ 06.04.2021 14:04

Очакваме резултат от проверката .Не може ние с малки доходи да плащаме а Златка да се прави на недосегаема !

Папап

Папап 06.04.2021 20:38

Ми като има прости патки да дават пари за парцали....Златенцето какво е виновна.....

мастер шеф

мастер шеф 07.04.2021 16:56

златка лапа патка, а останалите хуй.

https://bgfilms.eti.pw

https://bgfilms.eti.pw 14.04.2021 11:16

https://bgfilms.eti.pw