Жанета Осипова оскверни паметта на Христо Сираков с голи СНИМКИ 18+

Жанета Осипова оскверни паметта на Христо Сираков с голи СНИМКИ 18+

Скандалната плеймейтка Жанета Осипова нагорещи мрежата с голи снимки, които е направила наскоро. Силиконката, която показа истинското си лице във "Фермата", няма намерение да се отказва от своя имидж и с пълна сила действа по въпроса за запазване на славата, която натрупа покрай участието си в риалити формата. 

Без никакъв свян Жанета се показва както майка я е родила, а голите фотоси идват няколко дни след смъртта на Христо Сираков, за който бе сгодена. Блондинката е и последната официална половинка на бизнесмена, който си отиде от този свят след усложнения при заразяване с К-19.

Плеймейтката понесе жесток хейт в споциалните мрежи, че се подиграва с паметта на бившия си, заради който стана популярна в обществото. "Той й помогна да се появи в медийното пространство, направи я известна, а тя сега му се отблагодарява по безумен начин. Видя се колко й пука за него", възмущава се един от близките приятели на Ицо 100-те манекенки. 

На снимките виждаме Жанета в мрежеста рокля, която служи по-скоро като аксесоар на голата й плът. Тя показва гърди и дупе без никаква цензура. Снимките са правени на морето, а за декор Осипова и фотографът са използвали скали, които са в плитките води на Черно море, на един от хубавите плажове в България./show.blitz.bg