Жената на Васил Драганов, обвинена, че е бременна от квартален кебапчия, хвърли голяма бомба!

Жената на Васил Драганов, обвинена, че е бременна от квартален кебапчия, хвърли голяма бомба!

След като актьорът Васил Драганов обяви, че жена му Андреа го е изоставила и в момента е "бременна от квартален кебапчия", ето, че историята придобива вече все по-скандален характер.

Преди броени минути Андреа Драганова написа дълъг пост в профила си в социалните мрежи, в който не е спестила абсолютно нищо от покъртителната история, която обикаля активно публичното пространство и от която със сигурност най-черния герой е именно тя.

"Дълго време отлагах да напиша това, вярвайки, че мога да избегна разкриването на най-личния си свят публично, в името на децата си. В момента обаче осъзнавам, че това не може да продължи, защото бях оклеветена брутално в ефира на БНТ и след това пред други колеги журналисти от човека, който в една голяма част от живота ми беше целият ми свят.

Бившият ми съпруг – актьорът Васил Драганов, обяви че съм изоставила семейството си и съм "бременна от квартален кебапчия". Вече повече от денонощие ме разкъсват в социалните мрежи с обиди, че съм лоша майка и пропаднал човек. Телефонът ми звъни непрекъснато – все колеги, търсещи коментар", започва поста си Андреа Драганова. И продължава така:

"Искам да се обърна към всички вас, които ме познават и осъзнават каква лъжа е това. Както и към останалите, които не ме познават, но вече са ме осъдили. Моята истина е много по-различна, от това, което смятате.

В продължение на много години аз бях жертва на физически и емоционален тормоз, който премълчавах от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная. С времето тези епизоди ставаха все по-продължителни. След като бях принудена да напусна семейното жилище, съдът каза, че временно аз трябва да гледам децата си, но те бяха скрити от Васил и не ги видях повече от година. Който е бил в подобна ситуация, знае, че полицията не се намесва. Ако едната страна постъпи достатъчно брутално, а другата спазва закона и разчита на съда и адвокатите, вместо на груба сила, то втората е обречена.

В мъчителните месеци, които последваха, докато аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, за да видя децата си, те бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи! Именно заради Любов и Давид бях готова да преглътна всичко – клеветите пред познатите ни, лъжите за мен, денонощния тормоз по телефон и със съобщения, заплахите.

Повече от 2 години мълчах упорито от страх, че защитавайки себе публично, ще навредя на Васил, който – добър или лош, е баща на моите деца и винаги ще бъде част от живота ми. Моля се само Любов и Давид, с които отново имам връзка отскоро, някой ден да разберат мотивите ми да говоря днес и ще ми простят за това, че разказах семейните ни тайни.

Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало. Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи края на семейството ни и дълго време беше принудително ученик от къщи, защото баща му плашеше и него, и училището, че „лошата му майка“, ще го отвлече.

Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Именно затова толкова боли, че човекът, когото някога обичах най-много на този свят, реши да ме съсипе по телевизията, в която някога съм работила.

Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой. Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница. Но съм готова на всичко, за да бъда майката, от която се нуждаят!

Като журналист съм имала възможност да търся публичност през годините, но не исках. Боже, колко не исках, колко отчаяно исках да се размине…

Сега говоря, защото, ако продължа да мълча, трябва да спра да живея. Хората, които не виждат ада, в който живях, ще повярват, че съм изоставила децата си. Не е честно към близките ми. Няма да имам очи да застана пред колегите си. Няма да мога да се представя с името си. Истината е, че и в момента съм обект съм на брутален тормоз от бившия ми мъж. Той лъже наши познати, че ме е видял пияна, изнасилил ме е и сега вероятно детето ми е и негово. Лъжи, разбира се. Нощем ми пише, ужасяващи неща за новия живот, който нося под сърцето си…

Мислех да покажа чатовете, но вече не виждам смисъла. Исках и право на отговор в БНТ, но за едната минута, която ми предлагат, няма да мога да кажа нищо и само ще се видят сълзите ми.

Просто трябваше да разкажа своята история, която отчаяно исках да ви спестя...", завършва поста на Андреа Драганова във фейсбук./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 16.02.2023 14:57

Явно кебапчето му е по-големо от на мъжо и.

Пипи Дългото Кебапче

Пипи Дългото Кебапче 16.02.2023 15:42

Много са претисних и язе...

Активен Милиционер

Активен Милиционер 16.02.2023 15:48

На Васето му е малко пишлето не може да ебе.

гого

гого 16.02.2023 15:50

Какво ти пука ,че да се обясняваш на целия свят, социалните медии лаят живота си тече и без тях!

Активен Милиционер

Активен Милиционер 16.02.2023 15:50

На Васето му е малко пишлето не може да ебе.

gega

gega 16.02.2023 15:50

Каквато и да е истинта, артиста демонстрира подчертана простащина. Обяснявам си го със сексуално безсилие.

Roki

Roki 16.02.2023 15:54

Това е.., раниш го години наред, а то те осере, че малко си го бил и ебал през годините.

Дааааа

Дааааа 16.02.2023 16:11

Васил е голям простак

arhiconsult@abv.bg

[email protected] 16.02.2023 16:56

Не Ви познавам, но знайте, че всяка майка ще Ви повярва! Всяка майка!

боримеч

боримеч 16.02.2023 17:38

ОТ ДВЕ ГОДИНИ ГО Е НАПУСНАЛА И Е БРЕМЕННА СИГОРНО Е НЕПОРОЧНО ЗАЧАТИЕ ОТ НЯКОЕ КЕБАЧЕ

Бай Х

Бай Х 16.02.2023 17:46

Хубавицата се е оплела в лъжите си,като петел в кълчища ! Дори била изнасилена !? Искам да видя и снимка на кебапчията !!! Тая патка не заслужава нито съжаление,нито прошка,скоро ще се усети,но ще е много късно,вервайте ми !

Искрено

Искрено 16.02.2023 18:03

Този актьор ми е много противен, има селяндурска визия.

Гачо

Гачо 16.02.2023 18:11

Само като и гледам лилавата прическа,тая си е евтина руспия отвсякъде!

Иван

Иван 16.02.2023 18:36

Хора, що занимавате непознати хора с личните си проблеми.

Данко Харсъзина

Данко Харсъзина 16.02.2023 19:01

Теа ни ги знам, ни ги познавам. Що ни занимавате с тях? Да лапат кебабчето и чешат кюфтетата.

Миньоро

Миньоро 16.02.2023 21:10

Браво на Васил, много бг мъже са в неговото положение с изтрещели майки на децата им. Дръж се пич, с теб сме!

Иху-аху

Иху-аху 16.02.2023 22:03

"Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница." На децата си?

Ррр

Ррр 16.02.2023 23:06

Не обръщайте внимание на хората които ви хулят.Вървете по пътя който смятате че е по добър за вас.Дъщеря ви е голямо момиче и ще застане зад вас ако е присъствала на побоищата на ,,големият артист,,Всеки има право на щастие и втори шанс.

Перник

Перник 17.02.2023 6:02

Как пък веднага забременя,понеже е грижовна и обичаща децата си от Васил,хоп забременя на секундата от друг.Васил сигурно е боклук ,но и тази да не се прави на много читава.Ако е читава ще се бори за децата си в съда,а няма да хойка нагоре надолу.МОЕ МНЕНИЕ

ха ха Хо

ха ха Хо 17.02.2023 9:41

Хайде и този окачи непраното семейно бельо в медииното пространство.

Уилям

Уилям 17.02.2023 9:44

WTF!? Майка да плаща издръжка за децата!? Явно вината за развода е била изцяло нейна.

Бай Ху

Бай Ху 17.02.2023 9:46

Мацо, яла и я имам едно кебапче и две кюфтета за тебе.

Чеканов

Чеканов 17.02.2023 12:45

Радко,Радко-о-о-о-о-о-о.......!

........па

........па 17.02.2023 16:41

Тези двамцата изглеждат големи селяндури,та и сеира които правят го доказва.

Байуй

Байуй 17.02.2023 18:18

Кога избегна кога наду корема?

Знаеща

Знаеща 17.02.2023 23:18

Е тоя е шарил на съда мангизи и са му дали децата. Да е жива и здрава жената,тормоза е присъщ на гадните мъже импотентни в леглото. Този си личи че е простак

Петко

Петко 18.02.2023 8:09

"Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница." На децата си? Направо кажи колко е на час да съберем пари да ти платим колкото е нужно да си гледаш децата.

Диана

Диана 18.02.2023 19:06

Явно"големият актьор"е един обикновен насилник и комплексар. Използвал е популярността си, за да повлияе на съда за децата.