Захари Бахаров побесня заради Теодора Духовникова и нападна...

Захари Бахаров побесня заради Теодора Духовникова и нападна...

Актьорът Захари Бахаров не остана с положителни емоции към тазгодишните номинации за театралните награди "Икар", въпреки че е сред посочените в категорията за "главна мъжка роля". Причината е свързана с колежката му Теодора Духовникова, а подробностите ще разлайват тепърва кучетата, както има една приказка.

Бахаров изля гнева си към Съюза на артистите е в социалните мрежи, защото според него те са пренебрегнали колежката му от представлението, за което е отличен.

Захари Бахаров гълта тлъсти пачки от...

"Това не го казвай", Теодора Духовникова", пише актьорът във фейсбук профила си. И още:  

"Благодаря на съюза на артистите за номинацията за мъжка роля за спектакъла "Това не го казвай". Но една липса прави особено впечатление: В представлението "Това не го казвай" има двама актьори на сцената. Само двама. Такива роли в театъра са като скачени съдове. Единият не може без другия. Акция и реакция. Дуел. Дует. На английски им викат  "two hander".  На две ръце. Едната мие другата. Няма как единият да играе добре без другия. Това е "а"-то и "б"-то на нашата професия и смятам пропуска на комисията за озадачаващ и за проява на лош вкус. На 11 Март излизаме за 50-ти път на сцената. Двамата. С Теодора Духовникова"./show.blitz.bg

Коментирай