Задава се нов светски скандал, този път между Веселин Маринов и Емилия ВИДЕО

Задава се нов светски скандал, този път между Веселин Маринов и Емилия ВИДЕО

Задава се нов светски скандал, като този път главни действащи лица са Веселин Маринов и фолк дивата Емилия. Досега изглеждаше, че двамата поддържат добри приятелски и колегиални отношения, но явно всичко е било за пред хората. 

Изпълнителят на "Горчиво вино" не подходи колегиално към колежката си, а хора от екипа на Емилия му скочиха остро и го обвиниха в лъжа. 

Екипът на певицата са се ядосали на последното изказване на Веско при гостуването си в предаването на Гала. Там той се похвали с нов албум и обяви новост, която никой не е очаквал от него. 

 

"За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката", хвали се гласовитият изпълнител. Но в популярния жанр много преди него Емилия пусна албума си 'Акула" на такъв носител. А преди нея и поп дивата Прея показа иновативност на пазара с албум на флашка.

"Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет???  Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА", коментира мениджърът на Емилия.

Веселин Маринов си навлече много негативи в социалните мрежи с това изказване. Фенове не спират да му припомнят кой е бил пръв в тази иновация у нас и го съветват да не си присвоя подобни заслуги, защото става смешен./show.blitz.bg

 

Коментирай

майко мила

майко мила 06.12.2023 14:41

Ко каза, ко? На чалгата вече популярна музика ли викаме?

Оушън

Оушън 06.12.2023 14:48

Веско иска да бодне Емити, но тя се дава само на арабина Башур с големия ...ур

Край

Край 07.12.2023 7:12

Веселин да вземе да се ожени за Софи Маринова. Тъкмо няма да си сменя фамилията Софка . Хубава двойка ще са.

Зло куче

Зло куче 07.12.2023 9:42

Това с жененето със Софи Маринова не е лоша идия, но тя трябва да си смени не фамилията , а малкото име. Потка Маринова. В смисъл на мъжа и - Потко.

ПетровМюмюн

ПетровМюмюн 07.12.2023 17:04

На кой му пука за този селски бег? Неговите фенове само на флашки слушат лимонадените му песни...

Alex

Alex 07.12.2023 21:29

Може ли въобще да става сравнение между чалга певица и един утвърден певец,който е на светлинни години от чалга помиите!

развеселен

развеселен 08.12.2023 7:46

И откога емилия се води певица. Тя просто прави музика за 1 лев.