Йорданка Варджийска с брутална излагация на "Пирин фолк"

Йорданка Варджийска с брутална излагация на "Пирин фолк"

Една от емблемите на "Пирин фолк" - Йорданка Варджийска, се завърна на фестивала с голям рецитал. През цялото време певицата не спря да си придава важност на голяма звезда и да изтъква своята известност.

Не това обаче успя да шокира публиката в летния театър в Сандански и зрителите пред малкия екран, а подборът на сценични тоалети, с които се появи на сцената. Меко казано, Варджийска беше объркала събитието, вероятно с клубно участие на колежките си от лекия жанр.

"Пирин фолк" отказа куфарче с пари

Като истинска звезда, Данчето се бе подготвила с цели два тоалета. Първият е най-шокиращ, тъй като въобще не отговаря на такова сериозно събитие, каквото е "Пирин фолк", нито пък на закръглената й фигура. Прозрачният тоалет смути дори участниците в тазгодишното издание на фестивала.

Емоции, страст и впечатляващи тоалети на "Пирин Фолк 2019"! СНИМКИ

С вторият си тоалет Данчето прикова още повече погледите към себе си и стана тема за обсъждане зад кулисите. "Червеният костюм беше добре, ако под него не се акцентираше на белия сутиен", съскаха нейни колеги.

"Много непрофесионално от нейна страна. Всички останали изпълнители се бяха постарали да имат и фолклорни мотиви, а за никого не е тайна, че тези носии струват доста скъпо. Йорданка Варджийска уж трябваше да е голямата звезда, от която да се учат младите, а се изложи безобразно", коментираше се още зад кулисите на най-известния фестивал. /show.blitz.bg

 

Коментирай