logo

Върнаха шофьорската книжка на пияния Християн Гущеров

Върнаха шофьорската книжка на пияния Християн Гущеров

Милионерският наследник Християн Гущеров вече е с възобновени шофьорски права, след като изтече присъдата му за зрелищното пътно меле и масов бой с негова участие, разиграл се на 20 януари 2018 г.

Преди дни 31-годишният съпруг на плеймейтката Светлана Василева сам се явил в КАТ, за да получи от гишето за наказателна отговорност отнетата му преди 2 години шофьорска книжка.

Потрес! Светлана Гущерова с жестока забрана от мъжа си заради... Мария!

Представител на "Пътна полиция" признава, че синът на милионера и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров чинно е платил наложената му административна глоба от 2000 лева, пише "Уикенд".

Така Християн е вече на чисто с органите на реда и може сам да шофира лъскавите си автомобили. Запознати разкриха, че Гущеров-джуниър е поръчал от Германия последен модел джип "Мерцедес" GLS за близо 300 000 лева, с който вече кръстосва из софийските улици. В стария му джип се возят охранителите му, които го ескортират.

Християн Гущеров попадна в полицейските хроники, след като бе арестуван през януари 2018 г. заедно с шестима други мъже заради масов бой на оживена улица в тузарския столичен квартал "Бояна". Свидетел на изцепката му стана и неговата любима Светлана Василева, която бе в дъното на панаира./show.blitz.bg

Коментирай

Факт

Факт 26.01.2020 9:08

Крушата не пада надалече от дървото.Баща му е същата стока.