Венци Мицов скочи на Азис заради влизането му в УНСС СНИМКА

Венци Мицов скочи на Азис заради влизането му в УНСС СНИМКА

След като вчера Азис се похвали, че вече е част от успешно защитена магистърска теза в УНСС, реакциите в социалните мрежи не закъсняха. Една от тях идва от Венци Мицов, който често коментира различни теми от деня в профила си.

В случая обаче, Мицов не поздравява нито Азис, нито авторката на изследването за него, а напротив - отправя тежки и остри критики за това, което се е случило, като не спестява и иронични подмятания.

Азис влезе в УНСС, защото го изследваха за... СНИМКИ

"Логично ли е да има научни изследвания на АзисТ? Предполагам, че да. Предполагам, че е близо момента, в който във висшите музикални институти ще се изучава дисциплина “попфолк”. И за това ще сте виновни вие. Не аз, щото аз изпитвам единствено отвращение към поп фолк културата.

Азис, Фики и Камелия изместиха Вазов и Ботев на матурите ВИДЕО

Но мисля съвсем скоро да напиша един голям текст, в който да кажа мнението си по въпроса. Вие институционализирахте чалгата. Вие я превърнахте в общественозначима. И сега вие ще търпите факта, че тя вече е академична дисциплина. Но аз няма да търпя това. И ще говоря по темата. И то много./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 03.07.2021 12:02

Подмазвачите Бехар и Стойков от двете страни на чалгаропитечка магисралка,пардон магистратУрка.Точно такива толерират простотията.

flagumdei

flagumdei 03.07.2021 14:03

Що за заглавие? И що за коментари? Защо да няма такава тема на магистърска теза? Кой е казал, че дипломантката е длъжна да харесва Азис? Харесва ви или не, той е интересен обект за изследване от много гледни точки. Аман от "специалисти" и "естети".

ШОПА

ШОПА 15.09.2021 20:40

тия изроди би трябвало да бъдат избит с камъни за ахтибългарска дейност и развращаване на децата ни.