logo

Венета Райкова и Мира Добрева на нож

Венета Райкова и Мира Добрева на нож

Напът е да избухне същинска атомна бомба в средите на шоубизнеса. Мира Добрева и Венета Райкова са в основата на случващото се, а техни фенове прогнозират лош завършек на всичко. 

Двете тв водещи са на нож и съвсем скоро ще въвлекат и почитателите си към война. Горещата водеща е силно озлобена към колежката си, която се опитва под носа да й отмъкне работата. 

Ето в кого е влюбена Мира Добрева СНИМКА

Реакцията на Райкова идва от новината, че Добрева съвсем скоро ще издаде първата си книга. Жената на Жоро Торнев била изумена от успеха на Венета като писател и си казала, че може и тя да пробие на пазара, тъй като се имала за много по-интелигентна от колежката си. И зад гърба си имала повече прочетени книги, което щяло да й помогне в писането. 

Няма да повярвате какво направи синът на Венета Райкова СНИМКА

Макар да се различават по жанр и стил, Венета не може място да си намери от гняв. Мира е решила да избяга от клюкарския почерк на Венета и ще засегне съвсем различни теми. 

"В свят, който продава изящни лица, изваяни тела, буйни коси и блестящи усмивки, написах книга за столетници. Не отвърнах очи от набраздените им лица - там прозрях всичко, което търся през годините: Неподправеност и дълбока, понякога уморена, но разтърсваща емоция. Споделям с Вас вълнението си от първия допир с книгата ми", написа Мира в социалната мрежа./show.blitz.bg
 

Коментирай

Сашо

Сашо 01.10.2020 12:17

И двете дядо попе, и двете!

Марина

Марина 03.10.2020 17:01

Ако това е вярно само ще кажа, че злобата е плод на болно его! Когато един човек се мисли за интелигентен и красив, никой и нищо не е в състояние да го уплаши-дори и конкуренцията. Има много автори, които пишат различни жанрове.

Ако види Вазов

Ако види Вазов 05.10.2020 14:01

Писателки? Авторки? Жива да не бях!

ам ам

ам ам 06.10.2020 11:36

хахаах какъв хумор бълва и от двете "начетени" дами, ама с кво са нечетени с тоалетна хартия или салфетки