Венелин Петков и Маданска се разделиха, ето доказателства

Венелин Петков и Маданска се разделиха, ето доказателства

Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрекъснато прави включвания в социалните мрежи не от семейния дом в Бистрица, а от Лозен.

Бивши колеги на телевизионерите, които са свидетели на зараждането на любовта им в Би Ти Ви, вече се питат дали Венелин и Николета все още живеят заедно.

Венелин Петков е от хората, които не са много активни в социалните мрежи. Той пуска снимки в Инстаграм от дъжд на вятър, а във Фейсбук обикновено коментира актуални политически събития, избягвайки темите, свързани с личния си живот. За сметка на това обаче майката на синовете му – Николета Маданска, описва в подробности ежедневието си с двете невръстни момчета – бебето Михаил, който още няма годинка, и батко му Йоан, който скоро трябва да стане на две, пише "Уикенд". 

Спортната журналистка редовно отбелязва точно къде се намира с децата си и в последно време прави впечатление, че мястото не е Бистрица, както преди. Излязлата в майчинство водеща от Би Ти Ви най-често прави включвания от Лозен и никога – от дома на Венелин. Това буди сериозни съмнения, че двойката не живее заедно.

Подозренията за раздяла се подхранват и от факта, че Николета е спряла да следва в Инстаграм своята официална половинка. Наистина, Венелин продължава да я следва, но предвид неговата слаба активност в социалните мрежи това едва ли може да се смята за показател за актуалния статус на връзката му. Маданска е изтрила от профила си в мрежата единствените семейни снимки с Петков, които досега е публикувала.

Известно е, че заради подбуди, които повечето хора трудно могат да си представят, двойката избягва да показва общи фотоси в публичното пространство. Николета и Венелин винаги са се държали пред хората така, като че ли не са семейство. Малко след като се роди първият им син обаче щастливата майка публикува в Инстаграм две снимки с бебето и неговия татко. Това стана на Коледа 2020 г. Тогава за първи път и бившият директор на новините в Би Ти Ви публикува семейните снимки в своя профил в мрежата. Тези кадри обаче вече ги няма. В същото време водещата никога не е проявявала такава дискретност спрямо другите си близки, включително родителите си. Това навежда на мисълта, че е обвила връзката си в мистерия не по собствено желание, а заради Петков.

Всички промени в поведението на Маданска в социалните мрежи карат много хора да подозират, че с Венелин може да са се разделили. Към момента липсва официална информация за това от страна на двойката, но знаците, които биха могли да издават такава раздяла, са твърде много, за да бъдат пренебрегнати./show.blitz.bg

 

Коментирай

Колко вълнуващо

Колко вълнуващо 24.10.2022 14:03

Премести си го два пъти

батка

батка 24.10.2022 18:26

Преместих го, веднъж в ляво и два пъти на дясно.

gogi

gogi 24.10.2022 23:20

И аз

Грях

Грях 26.10.2022 11:34

Живот в грях.