Тежък удар за Ъпсурт, дават ги на съд

Тежък удар за Ъпсурт, дават ги на съд

Жените на рапърите от "Ъпсурт" ги съдят заради децата им, пише в. "Телеграф". Така излиза, че проблемите в групата не са само на сцената, а и извън нея.

Танцьорката Илиана Колева е завела дело срещу бащата на дъщеря си Карина Красимир Геров - Буч. Тя е поискала по-висока издръжка за детето, а на първото заседание през януари съдът им е дал отсрочка да пробват извънсъдебно споразумение, която тече в момента.

Двамата се сдобиха с момиченце на 6 ноември 2013 г., но малко след това се разделиха. От 2015 г. софиянката е обвързана с друг рапър - Игнат Андровски, който се подвизава като Иги. На 14 февруари т.г. двамата станаха родители, като се сдобиха с второ за нея момиченце, което са нарекли Нариса. 39-годишният Буч е ябълката на раздора и в самата група "Ъпсурт" - на последната им изява той не се появи на сцената, а най-вероятно така ще бъде и за в бъдеще.

Ицо Хазарта също има драми с майката на голямата си дъщеря Аделина - Диана. Въпреки че са разделени повече от 10 г., тя води ново дело срещу него за родителските си права, след като той спечели попечителството над момиченцето.

През лятото Софийският районен съд е отхвърлил молбата й за възстановяване на родителските права над Аделина и е изменил определените с решение от 2016 г. мерки по отношение на личните отношения - тя има право да вижда детето  си в присъствието на бащата или на друго посочено от него лице всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 13 ч. в първите 6 месеца, а след това - всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 19 ч. Диана избяга от Хазарта в Англия, където чисти къщи, но войната й с него продължава. Ицо от години има нова жена - балерината Женя Димова, която го дари с още една щерка - Лора, която през лятото ще стане на 10./show.blitz.bg

 

Коментирай

vladigeorgiev1965@gmail.com

[email protected] 04.04.2019 15:43

Е какво пък такъв е животът Никой не знае каква парантия може да застане до него

Мария Гологанова

Мария Гологанова 04.04.2019 18:35

Ужас!!!!! На тия момчета хич не им върви в личния живот!

Попа

Попа 04.04.2019 19:28

Яж, пий, еби...

.....

..... 04.04.2019 20:58

Тъпи парчета, БТ цървула му дай балерини и др. такива кухи лейки и що ли правят деца като са стиснати ? ! ! !