Сузанита прекали! Бръмчи с 300 км/ч (СНИМКА)

Сузанита прекали! Бръмчи с 300 км/ч (СНИМКА)

Изцепките на Сузанита нямат край. Изглежда родителите на момичето са я оставили на произвола на съдбата, а тя най-нагло гази закона без да й мигне окото. 

След като се похвали, че кара кола, макар да няма годините и шофьорска книжка, сега тийнейджърката без свян сподели кадър, на който се вижда, че километражът сочи  300 км/ч. Може би ако беше изчакала да навърши годините и се беше явила на шофьорки курс, щеше да знае каква е позволената скорост. В България никъде не може да караш с толкова висока скорост. 

В социалните мрежи има масов хейт за калпазанката, а възмутени майки се питат къде е адекцията за закрила на детето и защо не вземе мерки. Те се възмущават на поведението на малката Сузанита, тъй като наред с хейтърите много малки момичета се опитват да й подражават, което е пагубно за цялата нация. 

Вижте какво сладко дете била Сузанита преди да се тунингова (СНИМКА)

Орхан Мурад обаче не на мира поведението на дъщеря си за неморално. За него да пуши трева, да се съблича, да пие алкохол, да спи с момчета са явно част от нещата, които трябва да прави едно 16-годишно момиче. Той твърди, че целият хейт за дъщеря му идва от завистливи хора, които не могат да приемат факта, че Сузанита стана известна и изкарва пари още отсега./show.blitz.bg