logo

Съседите на Жени Калканджиева пуснаха още една жалба срещу нея! СНИМКА

Съседите на Жени Калканджиева пуснаха още една жалба срещу нея! СНИМКА

Cъceдитe нa Мис България 1995 Жeни Кaлкaнджиeвa пуcнaхa нoви жaлби cрeщу нeя. Появиха се и актуални видeoклипoвe, oт кoитo ce чувa cилнa музикa и блъcкaнe в рaннитe чacoвe нa дeнoнoщиeтo предполагаемо от нейния апартамент.

Никoй oбaчe oт живeeщитe в кooпeрaциятa нe e влизaл в пряк кoнтaкт c все още подвизаващата се като шеста по красота в света, зa дa й нaпрaви зaбeлeжкa.

"Тормозът продължава ежедневно. От 6.00 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика", споделят съседи. Те отново са записали шума от апартамента на Калканджиева. Новите записи са предадени на полицията, пише glas.bg. 

Вижте къде се скриха Жени и Тачо след скандалните арести

 

След няколко дни - на 25 юни, е делото срещу нея за дребно хулиганство заради бурната нощ навръх Гергьовден. Тогава к Калканджиева нападна полицаи и съседи, а след това бе арестувана.

Обрат! Вижте какво се случва между Жени Калканджиева и Тачо ВИДЕО

24 часа след ареста веднага бе насрочено дело в Районния съд в София. То обаче бе отложено и насрочено за 25 юни заради разпит на нови свидетели. В съда Калканджиева отрече да е буйствала и нападала съседи и полицаи.

Междувременно 90 процента от жителите на кооперацията, в която живее Жени Калканджиева, искат тя да се изнесе. Те са направили подписка още когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. Стефан Манов - Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева. Той не живее в кооперацията в кв." Бояна" вече втори месец. При него е и синът им. В апартамента в момента е само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията.

 

Коментирай

Тенко

Тенко 23.06.2020 17:57

Ако Жени е свободна вече, може да живее с мен. Много искам да чукам миска. Предполагам, че се справя много добре с ебане и свирки.

racho

racho 23.06.2020 19:30

и аз бих я опънал. със краката нагоре нагъзена

пешо

пешо 26.06.2020 15:33

уууууууу тая смръдлива урва, толкоз мутри са я опъвали и накрая само пияндурници, не ви ли е гнус ва

bocko

bocko 02.07.2020 14:21

az iskam da i celyvam krakatA

Хахахахах

Хахахахах 01.10.2020 13:14

Не нормални и.. Още от началото я бляскате с етикети.. Ама тя е просто човек с психологични проблеми! Като почти всеки "успешен" българин