Шокиращи подробности за драмата между Васил Драганов и съпругата му Андреа

Шокиращи подробности за драмата между Васил Драганов и съпругата му Андреа

Съпругата на актьора Васил Драганов, познат от шоуто „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“, е завела срещу него дело за домашно насилие.

От няколко дни бившите влюбени си разменят обиди в медийното пространство, а истината се оказва доста заплетена и ужасяваща. 

Жената на актьора Васил Драганов с кошмарен разказ за ужаса, през който преминава

„Телеграф“ откри протокол от съдебното заседание, в което Андреа описва случай от 8 ноември 2021 г., около 18 ч.

По пътя от жилищния блок към автобусна спирка на тролейбус Васил използвал заплашителни реплики срещу жена си, след което започнал да я рита в областта на седалището, както и по дамската й чанта.

Твърди се, че това е станало пред сина на страните, а след качването му в превозното средство актьорът е ударил Андреа по гърба в градинка близо до спирка, като тя е паднала и силно си е ударила гърдите.

Комикът обаче е оспорил това, като твърди, че тя страда от психично разстройство, което е провокирало неправилни възприятия за случилото се, като между тях е имало само разговор без употреба на насилие.

Назначена е психиатрична и психопатологична експертиза, разпитани са свидетели, след което е отхвърлил искането на Андреа за издаване на заповед за защита от извършено емоционално и физическо насилие, заповедта за незабавна защита спира да се прилага и осъжда съпругата да плати разноските по делото.

Ето какво коментира след делото в социалните мрежи и самата Андреа: „Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах, че най-тежкото е минало. Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой”./show.blitz.bg

Коментирай

румборак

румборак 18.02.2023 13:02

Интересно в такива моменти на тормоз и безсилие, как се лапа паца и се забременява от друг мъж. Има нещо гнило в Дания.

Гошо

Гошо 18.02.2023 18:19

Кой знае що пишки е изяла тази чума.

А новото дете

А новото дете 18.02.2023 18:30

сигурно е от въздуха! Решила да си плаща за жиголо, но накрая забременяла :)

Рики

Рики 18.02.2023 19:29

Не ви ли е срам бе как така се рита човек пред детето им че и после да й ги вземе пияндурник

Roki

Roki 18.02.2023 19:52

Ако тази дама е забременяла извънбрачно от кебапчия, браво, правилен избор, три разово хранене на ден е осигурено. А Васко да си уголеми и удължи пишока, че си е проблем.

Рени

Рени 18.02.2023 20:14

Ами, да е гледала, като се е омъжвала за него, не е ли видяла още тогава за какъв булдог ,меко казано става въпрос, освен отврат , а и некадърен и бездарен т.нар. "артист", може би и тя не е цвете за мирисане, защо им се дава въобще форум на такива тиквеници в соц. мрежи....

........па

........па 19.02.2023 13:57

ВасилЧо Драганов е бил мутра-бияч от обкръжението на отстреляния наркобос Поли Пантев,та манталитета му на насилник е напълно ясен.

Аlex

Аlex 20.02.2023 12:16

Море,има нещо гнило в Дания!Това е изключително рядко-съда да присъди попечителство над децата на бащата.А и дори да я е сритал,май ще е имал право,защото една к...не навири ли опашка...А тя има и нахалството да заяви,че се е заредила бързо-бързо.Ама много си е обичала децата!Хайде,моля!

симо

симо 20.02.2023 20:18

Може пък отново да се съберат някой ден?!

Тия са

Тия са 20.02.2023 21:15

хвани единия, та удари другия! Ама ще страдат децата!

корнелия

корнелия 22.02.2023 9:34

Бегай, спасявай се от артисти и артистки че имат силно изявени комплексарски характери, и са страдали в детството си, та после си го изкарват върху най-близките

Жесток изрод

Жесток изрод 22.02.2023 12:30

Той е заплашвал хора ,абсолютно садистичен екземпляр.Трябваше по рано обществото да разбере какъв боклук е