Софи Маринова предлага 10 бона кръвнина на пребития от Гринго полицай

Софи Маринова предлага 10 бона кръвнина на пребития от Гринго полицай

Софи Маринова е направила неуспешен опит да реши поредните проблеми с властите, застигнали проблемния ѝ мъж Тодор Давидов – Гринго.

Преди близо седмица мургавият здравеняк отново се озова в ареста, след като преби цивилен полицай в дискотека в Студентски град по време на участие на Софи Маринова.

Гринго вече е подсъдим за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда, а в началото на седмицата магистратите от Софийския районен съд го оставиха за постоянно под домашен арест заради криминалното му минало. Гринго рискува да влезе в затвора за 2 години, ако бъде признат за виновен и съдиите решат, че е опасен за обществото.

Екшънът с айтоския мачо се е състоял на 29 април около 2 часа след полунощ в дискотеката на Константин в Студентски град, където Софи Маринова имала участие. Малко след като излязла на сцената, популярната изпълнителка била настойчиво подканена от подпийнал клиент да се снима с него.

Според показанията на ромката, дадени пред криминалистите, натрапникът я дръпнал няколко пъти за ръката, докато тя извисявала глас, за да я принуди да си направят обща снимка. Вбесен, че задяват любимата му и пречат на музикалната ѝ изява, Гринго нападнал екзалтирания фен с юмруци и ритници. Според твърденията на десетки очевидци вследствие на побоя пострадалият си глътнал езика и бил спасен само благодарение на бързата реакция на купонясващ в дискотеката лекар, който оказал мигновено първа помощ.

Гринго бил арестуван още същата нощ пред дискотеката. Мнозина си обясняват бързата реакция на полицията с факта, че пребитият от Гринго е служител на МВР. Мъжът бил в компанията на още няколко цивилни полицаи, които празнували рождения ден на свой приятел.

Ден след мелето, сътворено от Гринго, Софи Маринова успяла да се свърже чрез посредник с пострадалия, за да го помоли да оттегли жалбата си. Софка предложила 10 000 лева „кръвнина“ на ченгето за причинените травми, но пребият полицай отказал да приеме извиненията и да промени показанията си, които уличават Гринго като агресор./show.blitz.bg

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 08.05.2022 12:24

10 бона! Ей, тоз мангал явно еве кат Съветския Съюз.

дринго

дринго 08.05.2022 13:37

Една абсолютно безполезна за обществото тахтаба, впита в Софка. Един път стомна за вода, втори път и на третия има само петно от стомната.

Жоро

Жоро 08.05.2022 13:46

Пияния Ушев малко е ял бой ! Пияния Ушев си е помислил че цялата дискотека е негова

Пацо

Пацо 08.05.2022 14:16

Тоя мангал,няма ли кой да го приключи?

Ние

Ние 09.05.2022 1:14

Бяхме в другия край на дискотеката нали е демокрация няма закони всеки може да си прави квото си иска еле па ти

Искахме

Искахме 09.05.2022 1:15

Да избягаме от тази кочина ама не ни дадоха

Hell

Hell 09.05.2022 8:20

Да влиза в затвора! Но,защо само за 2 години!? Пак ще излезе по рано и пак същата работа.трябва да си знаят мястото тея кърлежи!

Hell

Hell 09.05.2022 8:23

Да влиза в затвора! Но,защо само за 2 години!? Пак ще излезе по рано и пак същата работа.трябва да си знаят мястото тея кърлежи!

TRIBUL

TRIBUL 14.05.2022 14:42

този мангал трябва да влезне в затвора