Слух извади от равновесие Бориса Тютюнджиева! Заплаши със съд заради...

Слух извади от равновесие Бориса Тютюнджиева! Заплаши със съд заради...

Бориса Тютюнджиева е бясна на поредното писание по свой адрес, в което се твърди, че е бременна и е в трепетна подготовка и очакване на първата си рожба. Оказа се, че това не е точно така, а реакцията на моделката, освен светкавична, е и откровена закана.

„Тъй като от няколко дни телефонът ми не спира да звъни във връзка с поредната жълтурия, че отново съм бременна (както май всяка година), бих искала да кажа нещо на Вас, „медиите”, ако изобщо можете да се наречете такива. Достатъчно съм била толерантна в годините с безумните глупости, които сте писали за мен, но почва да ми писва.

Заблуждавате и лъжете хората с „актуалните” си новини, за да си пълните пошлите сайтове, което не е окей", пише гневната моделка в социалните мрежи. И добавя още по-красноречиво:

"Ще почна да ви съдя вече, както много хора направиха, за да си знаете границата!”, пише тя в личния си профил в социалните мрежи, след като дни наред й се е налагало да обяснява на близки и приятели, че между написаното и реалността няма нищо общо".

Припомняме, че в края на миналата година Бориса се сгоди по време на италианската си ваканция във Флоренция, но не пожела да издаде нищо за човека, пленил сърцето й. За него е известно само, че се занимава с частен бизнес и е далеч от светските среди. Преди да го срещне моделката имаше връзка с продуцента Андрей Арнаудов./show.blitz.bg

Коментирай

Zent

Zent 11.04.2019 20:34

Как не Ви е срам да се занимавате с една бездетна девойка, нима не знаете, че тя не може да има деца...?

garfield

garfield 15.04.2019 15:39

Zent, ти откъде знаеш, да не си и светил? Или да си и правил деца, а да не си успял да свършиш работата? Това е Божа работа, не си ти човека, който ще каже дали някой ще има деца или не!