След скандалния развод: Васил Драганов с нова жена СНИМКИ

След скандалния развод: Васил Драганов с нова жена СНИМКИ

Сагата около скандалния развод с Андреа, който разтърси арт средите, очевидно не е попречила на актьора Васил Драганов да си намери отново жена. 

Драганов, който е кадър на Народния театър, стана печално известен с насилието на бившата си съпруга Андреа Драганова, която го обвини в системен тормоз - и физически, и психически. Двамата бяха заедно 18 години и сочени като едно от най-стабилното семейство в гилдията. От брака си двойката има две деца - син и дъщеря. Оказа се обаче, че под илюзорното щастие се оказа, че нещата са грозни и гротесни.

Ева Тепавичарова бясна на Васил Драганов, разнищи лъжите му

"Вече не съм сам. Имам жена до себе си, но повече няма да говоря за личния си живот. Не смятам, че той е важен в момента, освен това съм я запознал с децата си", заявява актьорът пред столичен ежедневник.

Бившата му жена Андреа пък, потвърди, че наистина чака бебе от новия си мъж, който обаче не бил нито "кебапчия", нито безработен, както актьорът бе описал неотдавна, а имал ресторант. С него Андреа се чувствала спокойна, обичана и щастлива, освен това вече редовно виждала децата си, тъй като с Драганов постигнали споразумение за съвместно попечителство.

В момента Драганов е на почивка във Велинград с децата си, които са във великденска ваканция. Това е и момента, в който актьорът има възможност да им отдели повече време.

Васил Драганов призна: Едната я бия понеделник и вторник, другата - сряда и петък СНИМКА

"Изцяло съм се отдал на тях и съм щастлив от този факт. Ще ги водя и на море. Синът ми тренира футбол, ходим по мачове и първенства и е много талантлив! Отглеждам си бъдещия Меси", добавя още Драганов.

Любопитна подробност е, че дъщерята на актьора кара шофьорски курсове и съвсем скоро вероятно ще поиска от баща си кола.

След великденските празници Васил Драганов ще се снима в сериал с участието на колегата си от "Комиците" Любо Нейков. Режисьор ще е Димитър Митовски./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 12.04.2023 10:28

Никой не се интересува от този пухльо.

дядо стефчо

дядо стефчо 12.04.2023 14:24

Васко, шибай здраво тиняците.

Анонимен

Анонимен 12.04.2023 18:24

По сметка

Този

Този 12.04.2023 20:08

Този се оказа по-чутовно тъп и от образа си в "Стиличани в повече". Рядък вид дебилен плазмодий!

Прасчо

Прасчо 13.04.2023 8:55

пак нещо се е объркал. Ама, толкова си може.

Ками

Ками 15.04.2023 16:30

Тоя свинчо некадърен се е взел много на сериозно. Защо се заблуждава,че някой се интересува от неговия живот и проблеми?

Бай араб

Бай араб 16.04.2023 4:05

Секс да има , това е важното

мим

мим 21.04.2023 10:38

скапан чехльо - новата му е сложила хомота на врата и го натиска яко с чехъла, а той "ай ой нидей ма натиска" - чехльо

Митовски

Митовски 05.06.2023 15:02

Сюжетът на филма разправя за една дасиебемайката звезда, която много ревнува жена си, че му слага рога, докато един ден не разбира, че жена му верно му слага рога с кварталния кебапчия. Васко ще е в ролята на звездата.