logo

Скандално! Иво Танев разкри невероятна опасност! СНИМКИ

Скандално! Иво Танев разкри невероятна опасност! СНИМКИ

Тези дни Иво Танев изправи на нокти някои от софийските си последователи в социалните мрежи с това, което им призна. Тв водещият е разкрил невероятна опасност, която дебне в близост до столицата и за която никой дори и не подозира.

Наскоро Иво е бил в близост до чешмата във вилна зона Ярема в близост до София. И това, което е решил да провери, му е изкарало акъла от ужас. А е нещо, до което ежедневно имат достъп много хора, включително и деца.

"На снимката виждате чешмата във вилна зона Ярема близо до София. От години хората там си наливат вода от тази чешма.

Преди няколко дни налях от водата и направих проба с pH тест, за да разбера нивото на алкалност, което прави водата изключително полезна", пише Танев в профила си във фейсбук. И добавя още:

"Но изненадата ми бе голяма когато тестът показа, че вместо с очакваната полезна алкалност, водата е по-скоро киселинна!!! Днес повторих теста! Резултатът се повтори.

По тази причина тази вода не само, че не е полезна, а е по-скоро вредна!!

Дано местните селоначлиници и общинари да се задействат и направят по-сериозно изследване и да вземат необходимите мерки. Тази вода е подходяща за миене и поливане, но не и за пиене, и редовна консумация от хора.

Сами може да видите резултата от моя тест, както и какво показва pH скалата. Оставам изводите на вас"./show.blitz.bg

Коментирай