Скандално! Бившата снаха на Ваня Костова я обиди жестоко, води битка със сина й!

Скандално! Бившата снаха на Ваня Костова я обиди жестоко, води битка със сина й!

Синът на Ваня Костова - Боян се раздели с майката на детето си през лятото на миналата година, а към днешна дата двамата са буквално като куче и котка.

Въпреки невръстната възраст на дъщеричката им Ванеса, която се роди през 2012-та, Боян и Стефания не запазиха добри отношения и дори поведоха тежки съдебни битки за правата детето.

Ваня Костова с драматична изповед пред "ШОУ" за истински кошмар: Чувствах, че умирам, когато...

Бившата снаха на певицата дори си позволи да обиди жестоко свекърва си, наричайки я "вещица", освен това я обвинява и че е провалила връзката й с Боян, пише "Галерия". А ето какъв отговор и дава и самата Ваня Костова пред изданието:

Снахата на Ваня Костова ругае банда малоумници СНИМКА

"Нямам никакво намерение да се оправдавам и защитавам, но ще кажа, че аз не съм виновна за края на връзката на сина ми и псевдо снахата. Християнка съм и не бих попречила на любовта между двама души. Явно те самите имат проблеми в отношенията си и затова са се разделили.

Да е жива и здрава, да си говори каквото иска. Нека тежи на съвестта й. Който изрича лъжи и клевети не стига далеч! Тя от мене видяла само добро. Изгледах внучката от бебе. Не че ми е тежало, защото обожавам Ванеса. И сега е до мен! Всеки може да пита внучката каква баба съм.

От лятото тя една седмица е при майка си и една при нас с Боян. Нищо не и липсва,  вече е ученичка в първи клас в музикалното училище и се дават пари за уроци. Стефания иска да отнеме родителските права от сина ми, а това не е редно, защото едно дете има нужда от двамата си родители, както и от майка - независимо каква е тя".

Бащата на Ваня Костова й нанесъл страшна драма за цял живот

"Ще запазя публикациите с клеветите на майка й и ще ги прибера в папка. Нека някога Ванеса види какво е било отношението на Стефания към роднините й", изригна още изпълнителката, която не крие, че може да наговори много неща, но предпочита да замълчи.

Припомняме, че преди да се разделят Боян и Стефания бяха заедно в продължение на осем години и въпреки силната си любов и детето, което създават, двамата така и не стигат до сватба./show.blitz.bg

 

Коментирай