logo

Скандал! Жената на Орхан Мурад го изтри от Фейсбук!

Скандал! Жената на Орхан Мурад го изтри от Фейсбук!

Тежък семеен скандал наруши идилията в семейството на Орхан Мурад. След мощна разправия жената на музиканта - Шенай изтри повече от половината им общи снимки в социалната мрежа.

Шенай така се ядосаха на популярния си съпруг, че в яростта си, без да й мигне, окото изтрила фотосите си с него, пише "Телеграф".

Бях му се ядосала и изтрих доста снимки“, ожалила се гневната съпруга, която не направила преди това копия на запечатаните моменти с Мурад. Така и да иска да ги възстанови сега, трудно ще й се получи.

Сред кадрите, заличени от Шенай са спомени от най-красивите снимки от многобройните пътешествия с Орхан и двете им наследници – Сузанита и по-голямата Александра.

Дали скандала в семейството на Орхан Мурад ще има и още последици, предстои да разберем. А колкото до изтритите от гневната му съпруга общи снимки - ако останат заедно, двамата ще имат още много идилични почивки у нас и извън България, на които да компенсират заличените семейни снимки./show.blitz.bg

Коментирай

h4h4

h4h4 20.05.2019 15:09

Е сега как ще ги гледа като си ги изтрила много си зле.

!!!

!!! 20.05.2019 15:59

Съвършено тъпа статия

Амеба

Амеба 21.05.2019 0:07

Той и без това не вижда - напразен труд.

мив

мив 21.05.2019 9:45

Този човек не е лош. И пееше добре. Но откакто се събра с този парясан простакелник и копелтачката й, името му се появява само в чалга скандали. А малкото курве, дето му го пръкна е срам за бащата. Ако може тя да се изтрие и да изтрие и "наследницата" Александра, дето му я довлече, ще направи добре.

taka e

taka e 22.05.2019 9:26

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9