logo

Скандал тресе Народния театър! Един от актьорите набеден в кражба!

Скандал тресе Народния театър! Един от актьорите набеден в кражба!

Актьорът Сава Драгунчев си присвоил официалната страница на Народния театър във Фейсбук.

Той я регистрирал през личния си мейл и като администратор имал права да преподрежда публикациите и да маха някои, без да уведоми за това маркетинговия отдел на трупата или ръководството, издават запознати.

Пред „Телеграф“ Драгунчев категорично отрече да има проблем и заяви, че става въпрос за фенстраница, която е регистрирал, а не за официална.

Историята започва през 2009 г., когато от Народния театър решават да си направят профил в социалната мрежа. Актьорът, който по това време работи и към маркетинг отдела, се заема с тази задача. След това ръководството на театъра се сменя и права за администрация са предоставени още на двама от маркетинг отдела.

Според източници на „Телеграф“ от Народния театър, които пожелаха да останат анонимни, Драгунчев си позволявал да пренарежда материалите и да ги трие дори. Запитан от „Телеграф“ дали е така, актьорът категорично отрече. Според него е ставало въпрос за редактиране на материали и на изтриване на стари, които вече не са актуални. Той нарече тези обвинения „абсолютна измишльотина“.

От театъра твърдят, че нямат достъп до страницата. А Драгунчев твърди, че тук става въпрос за нещо съвсем различно. Още навремето тази страница във Фейсбук е регистрирана като фенска и никога не е била друга, отсича актьорът. Но там се пускат преди всичко материали, свързани с постановките в Народния театър и по-малко за други прояви, които се правят в сградата на първата ни трупа.

Драгунчев отбелязва, че страницата прави препратки и към платформата за продажба на билети на театъра. Той казва, че страницата има 61 хиляди потребители и 67 хиляди последователи, което е рекорд за театър у нас. Според него би било грешка сегашното ръководство на театъра да прави друга страница. Решението било изпробвано в миналото и то е няколко човека от маркентинга и рекламата на Народния да имат права за администратори в страницата на раздора./show.blitz.bg

Коментирай

Пророк Илия

Пророк Илия 25.10.2020 9:20

Как е надула джуките тази сава?!

Пръмчо

Пръмчо 25.10.2020 9:21

Какви актьори имаше в този театър?????НАЙ-ДОБРИТЕ! Сега е пълно с боклуци....боклук до боклука!

Кой е тоя

Кой е тоя 25.10.2020 10:35

Прилича на мавър

Хакер

Хакер 26.10.2020 16:40

Няма как да си е присвоил страницата, те сами са му предоставили права, щото са некадърни. Смешници. В тоя театър е пълен батак.

Мариус Дънкин е яко зле

Мариус Дънкин е яко зле 26.10.2020 22:13

В народния е разграден двор, момчето си е ОК, ама на Донкин администрацията съсипаха театъра. Повършня след повършня по техните сцени, някакви безименни режисьори и още по бездарни артисти и артистки. Народния приключи, да живее ГЕРБ.