logo

Скандал тресе хайлайфа! Цеци Красимирова изригна преди сватбата си: Няма да присъстват...

Скандал тресе хайлайфа! Цеци Красимирова изригна преди сватбата си: Няма да присъстват...

Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Всъщност двамата се познават от близо десет години – период, в който ту са се събирали, ту се разделяли, но досега, когато вече окончателно взимат решение да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона. 

Най-накрая щастлива! Цеци Красимирова пусна СНИМКА от частния самолет на любимия си и показа... 

Колкото повече приближава щастливото събитие обаче, толкова повече се спекулира около него. Щастливата булка обаче се е ядосала от цялата тази суматоха и желанието на някои хора да трупат пиар на неин гръб. По тази причина тя внесе яснота около тържеството и най-вече около гостите.

Годеникът на Цеци Красимирова разпуска харема си от стюардеси за оргии 

Ето какво изявление направи тя:

„Скъпи приятели, в последно време в българската преса и в онлайн пространството излезе информация във връзка с предстоящото ми сватбено тържество, която определено не отговаря на истината. С настоящето обръщение към вас искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да информират своята аудитория, но важно е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме. За мен е важно на бял свят да излезе истината, защото винаги съм искала да споделям това, което мисля, по начина, по който искам, и по който съм възпитавана.

В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора. Благодаря Ви за разбирането и искам да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани.“

 

Коментирай

Ще я чуем

Ще я чуем 05.03.2019 20:08

ли след партитата на милионерската яхта ....или ще си мълчи и раздава презарвативите там

Вили

Вили 05.03.2019 20:26

Но аз изобщо не се интересувам кой ще е там,а тая си мисли,че някой се интересува от нещастното и съществуване. Парите не те направиха щастлива,а ти донесоха само неприятности. Кани когото искаш и не ни досаждай.

а бе......

а бе...... 05.03.2019 20:49

....хич да не ме кани тая черна вдовица.!

Hazarta

Hazarta 05.03.2019 21:45

Da te Eba I gnusotiqta

fff

fff 05.03.2019 22:08

да се нашариш като папуас е страшно извисяващо, браво!

к*рвето Цеца от село Мездра

к*рвето Цеца от село Мездра 06.03.2019 10:23

Гонзо там ли ще е?

ЗАРЕ

ЗАРЕ 08.03.2019 20:07

А НА КОЙ МУ ПУКА ЗА МУТРЕНСКАТА ПАЧАВРА ?

taka e

taka e 17.03.2019 15:16

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! https://bit.ly/2q75a1e