Скандал! Кулагин лъсна по гол задник (СНИМКИ)

Скандал! Кулагин лъсна по гол задник (СНИМКИ)

Известният гримьор Валентин Кулагин за пореден път показа, че скандалът и провокацията са му в кръвта. На снощните лайфстайл награди той надроби няколко скандала и успя да вбеси голяма част от гостите. А за капак на всичко си свали гащите и застана за снимка пред наш репортер.

Устатият гримьор бе удостоен с приз за най-екстравагантна личност на годината и за най-известна риалити личност. С облеклото си доказа, че първата статуетка му пасва повече от идеално. Дънките му отзад бяха изрязани и разкриваха част от задните му части.

След като си получи статуетките побърза да се преоблече и никой от фотографите не успя да заснеме този шармантен тоалет, на който самият Валентин обърна внимание от сцената.

Вторият му тоалет не бе по-малко екстравагантен. Нашият репортер бе сред разочарованите, че не е успял да снима навреме първата поява на гримьора. Запитан защо се е преоблякъл, шармантният Кулагин смъкна долнището си и ни позволи да щракнем добре оформените му барабанчета.

Валентин показа задните си части без никакъв свян, а в него се впериха десетки шокирани погледи. Сред популярните личности на събитието бяха още тв водещата Гала с нейния приятел Стефан, синоптичката Гери Малкоданска, група СкандаУ, Криско, Тита, Гери-Никол, фолк звездите Емилия, Мария, Фики, Татяна и т.н.

Сред звездното съсловие се оказа и бившият съквартирант на Кулагин от „ВИП Брадър“ Папи Ханс. От сцената на заведението Валентин за пореден път принизи поета. „Искам да разделя наградата си с Пепа Транс. Все пак той ходи с женски ролки за коса из Къщата“, припомни той. Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи, отговори с неприличен жест на провокацията на гримьора.

Коментирай

хахахах

хахахах 16.01.2019 20:19

ама то голяма пещера тоз г..з

krapuz

krapuz 16.01.2019 20:32

Кулагин е долнопробен парцал - педераст. Но жалко, че медиите му обръщат внимание сякаш е някаква достойна личност. Даже е неприлично да се коментират и евентуално да се иронизират или подиграват хора с откровени психически отклонения.

Ми то

Ми то 17.01.2019 7:39

Какво друго може да покаже?

Валентина

Валентина 17.01.2019 9:54

Е, как да привлече внимание освен с някоя глупост?

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 19.01.2019 0:42

Ще му напълня дупето със сперма!

Горката

Горката 19.01.2019 5:32

Кулагина има дар слово но фасадата и се руши от времето. Толкова се е ояла че е заприличала на гелосана лелка. Време е за диета скъпа ...

taka e

taka e 21.01.2019 14:57

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

iiyocijakeak

iiyocijakeak 08.03.2019 19:44

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Prednisone Without A Prescription http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ecepbiruxab

ecepbiruxab 08.03.2019 21:32

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription Prednisone 20 Mg http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/